torstai 13. lokakuuta 2016

Kuivat ja kurtistuneet silmänaluset

Kuvasin eilen IPSY-bagistä tullutta ripsiväriä ripsissäni, ja totesin yhtäkkiä, kuinka kuivannäköiset silmänaluseni ovatkaan. Muistin sitten jo jokin aika sitten ostamani silmänalusnaamiot, jotka sitten pääsivätkin heti käyttöön asian havaittuani. Auttoivat myös heti; silmänympärysiho oli paljon kosteutetumman näköinen ja meikkikin näytti paljon paremmalta.


Nämä Black Pearl & Gold Hydrogel - geelilappuset ovat korealaista Petitfee-merkkiä ja peräisin iHerbistä. Maksavat vain 8,20 euroa per 60 kpl, ja ne löytää täältä.  Mielestäni tällä hinnalla todellakin löytö!


Laput ovat hiukan kullan- ja helmiäisenhohtoisia ja geelimäisiä. Olen pitänyt silmien alla noin puolisen tuntia, vaikka vähempikin kai riittäisi.

Niissä sanotaan olevan tosiaankin sekä kultaa, että helmeä, mutta näiden ainesten kaunistavaan vaikutukseen en oikein usko. Paremminkin uskon lappusten sisältämään hyaluronihappoon,  kurkku-uutteeseen (tuoksuvatkin hiukan kurkulle), aaloeen, betaiiniin, vihreään teehen, teenlehtiuutteeseen, sitruunaan, greipinsiemenuutteeseen, ruusuveteen ym. Vihreä tee antaa varmaankin vaikuttaviin aineisiin kofeiinia, joka vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja häivyttää silmäpusseja.

Näillä saa väsyneen näköiset silmät parempaan kuntoon vaikkapa sitten iltajuhliin, tai seuraavana aamuna juhlien jälkeen. Pakkauksessa on muuten mukana myös pieni spaatteli, jolla laput saa otettua purkistaan hygieenisesti


2 kommenttia:

  1. Kylläpä tulisivat tarpeeseen. Tällainen vannoutunut live-shoppailija (pl. Lush) ei vaan pääse niihin käsiksi.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!