maanantai 19. syyskuuta 2016

Vielä yksi hajuvesi ja vähän muutakin

En tiedä, kuinka järkevää on tällainen rahankäyttö, mutta kun miehen saattelin eilen rautatieasemalle, iskin silmäni alekosmetiikkamyymälään. Sieltä se löytyi se kaipaamani.Ostin sitten vaan varovaisesti sen pienemmän, 30 ml:n pullon. Tämä Lancômen Trésor Midnight Rose on lanseerattu vuonna 2011, ja tuoksun päällimmäiset nuotit ovat vadelmaa ja ruusua, keskellä tuoksua on jasmiinia, pionia, herukannuppuja ja rosépippuria. Tuoksun päättää setripuu, myski ja vanilja. Olen ollut tähän tuoksuun ihastunut jo pitkään, ja voit lukea siitä lisää Fragrantican sivuilta.

Nyt saa loppua törsäily hajuvesiin!

Muita rahanmenon kohteita olisi myös, ostin eilen Diorin huulipunan ja yhden kynsilakankin, mutta niistä lisää myöhemmin. Sitten iskin silmäni Versacen käsilaukkuun.
Olin jo ehtinyt hypistellä eräässä kaupassa Valentinon tummanpunaista laukkua, mutta nyt aloin empiä. Kumpikaan ei ole ihan halpa, mutta alan kallistua ennemminkin tuohon Versacen veskaan, sillä "tarvitsen" uuden käsilaukun, koska viime vuonna ostamastani Trussardin laukusta ovat sankojen ompeleet alkaneet pahasti hapsottaa, murr! Haluan kunnollisen laukun!

*****
Tänään oli muuten siitä merkittävä päivä, että oikeastaan ekaa kertaa tänä vuonna käytin korkkareita, eli menin korkkareissa töihin, enkä niissä hopeisissa sneakereissa. Tuntui, että pärjään, vaikka hiukan huteralta se vaikutti ensialkuun. Nyt kun vielä voisi kävellä töihin. Tosin olen hiukan suunnitellut, että ostaisin potkulaudan, sillä meno töihin on melkolailla alamäkeä. Voisi sitten huristella ratikalla takaisin. Täällä näkee noita potkulautoja aikuisillakin, ja sellaisen saa alle satasella. Tosin miehen mielestä oli hiukan riskaabeli suunnitelma :)

Ai niin, ostinhan minä jotakin parvekkeellekin, eli bonsaipuun!


2 kommenttia:

  1. Tuttu ja ihana tuoksu. Niin ja hieno juttu että viimein sait käyttää korkkareita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihana tuoksu, ja ihana myös kulkea korkkareissa, sillä olen hame/mekkoihminen ja ne sneakerit - vaikka näyttävätkin päheiltä - hiukan nolostuttivat.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!