tiistai 27. syyskuuta 2016

Aktiivisuusranneke

Firman kaupassa saisi jäädä nyt kertakaikkisesti hyppäämättä, sillä rahan kuluttamisen olen aina osannut enemmän kuin erinomaisesti. Nyt kuitenkin  - kun koipikin on paranemaan päin  - ajattelin, että aktiivisuusmittari voisi olla hyvä ajatus.
Niitäkin oli myytävänä monenlaisia, ja päädyin ostamaan ruusukultaisen Misfit Rayn, jonka saa synkattua sekä iPhonen, että Android-puhelinten kanssa. Ohjelma puhelimeen on ilmainen. Synkkaus tapahtuu bluetoothin kautta.

Se on hyvin modernin rannekorun näköinen, ja sen saa esim. herättämään sopivassa hetkessä unta (kun uni on kevyimmillään) värisemällä. Lisäksi se halutessa värisee tekstiviestien ja tulevien puheluitten merkiksi, jos esimerkiksi puhelimesta on ääni pois päältä. Ranneke on myös vesitiivis aine 5 m saakka, joten sitä ei tarvitse ottaa pois suihkussa käynninkään aikana. Tätä ranneketta voi siis käyttää myös uidessa.

Nyt kun se on ollut noin vuorokauden käytössä, niin olen tehnyt seuraavia huomioita....


Viime yön nukuin hiukan huonosti, ja tämäkin sen vahvistaa. Nukun pääsääntöisesti aina huonosti, jos on hirveän aikainen ylösnousu aamulla, ja koska tänään on tiistai ja siivooja saattaa pöllähtää heti aamusta, niin oli pakko kömpiä ajoissa ylös.Puolen päivän aikoihin olin jo vilistänyt pitkin osastoa töissä näin paljon. Tässä ovat mukana pikkumatkat ratikalle ja ratikalta töihin, mutta ne eivät ole kovin paljoa tuosta summasta. Äkkiä sitä kertyy! Olin kyllä ajatellut mennä töiden jälkeen hiukan kävelemään kaupungille, mutta oikeasti työpäivä venyi ja paukkui sen verran pitkäksi, etten sitten jaksanutkaan.

Tuntuu kyllä ihan hyödylliseltä vempeleeltä! Hinta oli hiukan yli 70 euroa, mutta hinta muualla lienee hiukkasen enemmän, ehkä likempänä satasta. Paristot ovat vaihdettavat, mutta kestävät jatkuvalla käytöllä noin puoli vuotta.

2 kommenttia:

 1. Kiva kon löysin tän postauksen! Sillä ittelläni on kanssa mielessä jonkin tällässeen rannekkeen osto, muttakon niitä on niin monia eri merkkejä markkinoilla, en oikeen vielä tiedä mihinkä niistä päätyisin, mitäkö mieltä sie oot tästä kyseisestä merkistä, käytätkö sitä ihan päivittäin ja onko tässä mallissa heart rate toiminto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen seurannut SINUN blogiasi :)

   Juu, tässä on pulssit sun muut, en ole ehkä ihan kaikkiin jutskiin tutustunutkaan. Ranneke on koko ajan ranteessa, tosin tätä voi käyttää monessakin paikassa, kuten juoksukenkien nauhoissa, kaulassa roikkumassa tms. Ja siis toimii uidessakin. Mielestäni erittäin hyvä vehje!

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!