torstai 29. syyskuuta 2016

Niitänäitä

Tuo aktiivisuusranneke on kyllä hauska! Se mittaa tarpeessa sykkeen, ja siitä saa myös rauhoittavia uniääniä, kuten yhtenä yönä, jolloin yöpöydällä pauhasi hiljaa meri hiekkarantaan. Se myös valitsee herättämisen värisemällä sopivalla hetkellä, kun ei ole siinä kaikkein syvimmän unen vaiheessa.

*****

Sain muuten tänään sen arvontaan tilaamani joulukalenterin, ja jösses, että se olikin iso! Paksuus on varmaan jotakin 6 cm luokkaa ja katsokaapa kokoa muuten verrattuna A4 paperiarkkiin!


Käykääpä siis osallistumassa arvontaan, joka löytyy selaamalla postauksia hiukan vanhempiin päin.

*****
Tänään oli Scientific Sourcing -osaston off site -päivä (team buildingia). Ajelimme Baselista Schwarzwaldiin Todnauerin putouksille (cascades). Nämä ovat 97 metriä korkeat puttoukset erittäin komeassa maastossa. Valitettavasti kuvat aina lätistävät maisemien jylhyyden.

Minäkin onnistuin kiertämään kaskadit kipeän kinttuni kanssa, mutta tämän kallion päälle ei minusta (eikä parista muustakaan) ollut kiipeämään, sillä polku oli todella jyrkkä. Siellä sitten oli "flowparkkia" ihan omasta takaa, eli vaijereita, joilla voi ylitellä kallionhalkeamia tai jopa kavuta jyrkkää rinnettä suoraan alas.
Niin ja ne kaskadit...siellä oli paljon penkkejä, istuimia, ja jopa "lepolasseja", eli kiinteitä, vartalon muotoihin soveltuvia makuualustoja, joilla voi loikoilla ihaillen putousta.Sen jälkeen olikin sitten  - noin neljän tunnin BBQ, ja erinomaista ruokaa!

8 kommenttia:

 1. Oi kun tuo kalenteri pikkuisen houkuttaisi, mutta kun laitoin jo tilaukseen LookFantasticin vastaavan, niin täytyy nyt jättää arvonta väliin :D.

  Todella kauniita maisemia siellä!!
  Mieli jotenkin lepää, kun katselee nuita kuvia ^_^.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No haitanneeko tuo, vaikka niitä olisi kaksikin????

   :D

   Poista
  2. Douglas-ketju on hiukan kuin Sephora Saksaa puhuvissa maissa.

   Poista
 2. Oisin niin onnellinen tuosta kalenterista <3

  VastaaPoista
 3. Ei vitsit toi kalenteri ois ihana. Tiedätkö toimittaako joku Douglas Suomeen? Saksa ei ihan oo hanskassa enkä äkkiseltään löytänyt englanniksi toimivaa sivua :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Douglas ei valitettavasti toimita Suomeen, mutta noita kalentereita saattaa saada eBaysta.

   Tai sitten mun arvonnastani! Käypä osallistumassa!

   Poista
  2. Ebaysta löytyy,pistin miehen asialle :) mä en periaattesta osallistu arvontaan, kun olen blogissasi hyvin satunnainen vieras. En siis edes yritä esittää muuta :)

   Poista
  3. eBaysta, ainakin Saksan sellaisesta niitä tosiaan löytyy, mutta kalliiksi tulee postimaksujen kanssa.

   Aion laittaa kalenteripostauksen viime vuoden malliin, kunhan ehdin.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!