torstai 22. syyskuuta 2016

Misellivesistä

Joskus panee miettimään, että paljonko misellivesipullosta menee hukkaan pumpulitupon mukana. Silloin aika kätsy juttu on misellivesi suihkupullossa.


Kun Sea el'in tuotteet olivat iHerbissä -20%, ajattelin heti misellivesien suurkuluttajana testata tämän. Se on suihkupullossa ja tuntuu siltä kuin se kuluisi huomattavasti hitaammin kuin pumpulituppoon kastetut misellivedet. Sitäpaitsi se poistaa myös meikin oikein toimivasti.

Suihke on hyvin hienojakoinen ja tuoksu mieto, appelsiinimainen. Sisältökään ei pistä kamalasti silmään:

Water, sodium cocoyl apple amino acids, caprylyl/capryl glucoside, xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol, magnesium aspartate, zinc gluconate, copper gluconate, sodium dehydroacetate, glycerin, citrus aurantium dulcis (orange) flower extract, citrus aurantium dulcis (orange oil), citric acid.

Tärkein on tietty tuo putsausteho, ja luonnonmukaisuus.

Kävin muuten tänään taas firman kaupassa hiplaamassa Fossilin nahkalaukkuja ja olin vähällä ostaa Bossin Jour-tuoksun, mutta sitten palasin järkiini. Mukaan kuitenkin lähti kasa Eucerinin tuotteita, joista lisää myöhemmin omassa postauksessaan. Käykää nyt ihmeessä tyhjentämässä apteekit (ainakin Yliopiston apteekki myy koko Eucerin-varastonsa -25%), sillä Eucerinin maahantuonti loppuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!