tiistai 20. syyskuuta 2016

Helpotusta aikuiselle ja rasvoittuvalle iholle

Minua kun niin harmitti se, että Eucerinin maahantuonti Suomeen lopetettiin. Vaikka tiesinkin, että reissaan sen verran, että saan sitä kyllä. Ilo oli suunnaton, kun firman kaupasta sitä saa jopa hyvällä alennuksella, kuten muitakin tuotteita.

Tätä näköjään kyllä saa esimerkiksi Bootsilta tilattua, tai esimerkiksi Feeluniquelta, jos kiinnostaa. Aikaisemmin ei kai tätä linjaa edes Suomeen tuotu.


Joka tapauksessa, kun iho välillä kukkii, tässä on siihen hyvä apu, joka ei kuivata liikaa aikuistakaan ihoa. Koostumus on öljytön ja ohut, sopii jopa meikin alle ja pitää jonkin verran myös ihoa mattana. Sanon "jonkin verran", sillä minulla on niin herkästi kiiltelevä iho, ettei sitä oikeastaan mikään mattana pidä  - tai jos pitää, niin iho jää inhottavan kiristeleväksi, mikä ei sekään ole kiva.

Tässä seerumissa ei ole käytetty säilöntäaineita, ja se on siis öljytön, vaikuttavina aineinaan seuraava kombo: karnitiini tasapainottaa ihon rasvan tuotantoa edesauttamalla sen takaisinottoa solujen mitokondrioihin, jolloin se muuttuu näissä solun "moottoreissa" energiaksi.  Maitohappo taas on ihon luonnollinen kosteudensitoja, ja se myös tasapainottaa ihon happamuutta ja toimii keratolyyttisesti ja siis estää huokosten tukkeutumista.

Decandioli toimii bakteereja estävästi ja samalla kosteuttaa ihoa. Licochalcone A (likokalkoni A) on taas lakritsasta eristetty aine, joka toimii punoitusta rauhoittavasti ja tulehdusta estävästi. In vitro -tutkimuksissa se on osoittautunut myös syöpää estäväksi ja viruksia vastaan taistelevaksi ja tepsii jopa malariaan.

voin vain sanoa, että olen ollut tyytyväinen tähän seerumiin ja nyt kun se on kohta lopussa, aion ostaa sitä uuden putelin.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä tuotteelta. T-alueen rasvoittumisongelmaa myös minulla.

    VastaaPoista
  2. Tätä kiinnostaisi kokeilla, koska ihon kiiltely on munkin vaivana :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!