tiistai 23. tammikuuta 2024

Pieniä ostoksia (Parfumdreams, Notino, Dm)

Joitain pieniä hankintojakin on tullut tehtyä viime aikoina. Siis kosmetiikkasellaisia. Katsotaanpa, mitä hankin...
Manhattan All In One Lipstick, sävy 420 Tender Tulip. Lisää tästä omassa postauksessaan. Kaunis, hieman vaimennettu punasävy.


Catrice Glamdoll Sculpt & Volume & Definition -ripsiväri. Tätä ehdin jo hiukan kokeillakin, ja tällä tulee selkeästä pidemmät, tuuheammat ja paakuttomat ripset. Ihan kelpo ripsari.


Lisää Catricea: N° One Hundred Iconails - lakka, sävy on 100 Party Animal. Pysyy paremmin kynsissä kuin kuvittelinkaan, ja paremmin kuin aiemmin omistamani Catricen lakat. 

Alverden kynsiseerumi. Kynsiäni ei tarvitse vahvistaa, eikä kovettaa nykyään mutta noista menneistä hoidoista johtuen varpaankynteni ovat ongelmalliset, ja jopa niin kovat, että niitä ei saa poikki tai ne suorastaan murenevat. Jospa tämä auttaisi. 


Sitten viimeksi, mutta ei ollenkaan vähäisimpänä: kokoelma suuresti rakastamiani Farmacy Beautyn putsaribalmeja. 

Ensin piti ostaa alennusmyynnistä tuo Strawberry Shortcake sitten hoksasin samassa paikassa alennuksella tuon teekokoelman, eli Tea Harvest Trion ja viimeksi Douglas möi parilla kympillä tuota Holiday Part Trioa. Viimeksimainittu oli jo sitten niin puoli-ilmainen, etten maksanut siitä oikeastaan mitään kun Douglasin pisteillä sen maksoin.

Lähtihän se hiukan lapasesta, mutta noita menee aina. Laitan näistä balmeista erillistä/erilliset postaukset.

Oliko mukana jotakin erityisesti sinua kiinnostavaa?

10 kommenttia:

  1. Minua jo aikaisemman postauksesi perusteella kiinnosti hurjasti nuo Farmacyn putsarit. Yritin sellaista jo tilatakin, mutta sain huomata, että niiden saatavuus Suomessa/Suomeen on aika heikko:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä Suomeen saa, ainakin Cult Beauty ja parfumdreams.fi toimittavat, näin äkkiä muistellen. Parfumdreamsin Saksan saitilta minä osan noista tilasin, alennusmyynnistä.

      Poista
    2. Lookfantastic.fi unohtui listasta. kaikista saapi noita ilman tulleja.

      Poista
    3. Lisään vielä FeelUniquen: https://ie.feelunique.com/brands/farmacy Shippaavat myös maksean verot etukäteen.

      Poista
    4. Kiitos! On nyt ostoslistalla siihen asti, kun tulee muitakin tarpeita:)

      Poista
    5. Hyvä, ainakin parfumdreamsissa on usein hyviäkin alennuksia, toivotaan, että saat putsarin hyvään hintaan!

      Poista
  2. Oi, nuo Farmacyn putsarit! Niitä tuli (myös tilattua) pari kertaa Boxycharmin kautta :D Normihinnalla en kyllä raaskisi, vaikka hyvä tuote onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ostan aina alennuksella, tai kuin nyt tuon Holiday Collectionin Douglasin kanta-asiakaspisteillä. Se oli muutenkin vain vähän yli 20 euroa, eli todella edullinen alennuksessa.

      Riittoisia ne kyllä ovat, mulla kestää tuollainen iso purkki päivittäisessä käytössä (ja laitan aina kasvoille ja kaulalle runsaalla kädellä) liki puoli vuotta. Ihana putsari, kun se sulaa kasvoille ja poistaa hyvin meikit. Plussaa tuoksusta. Se omenaputsari oli toistaiseksi raikkaalta tuoksultaan paras, saas nähdä, mitä nämä uudet sitten.

      Poista
  3. Minuakin houkuttaa nuo Farmacyn putsarit, näyttävät jotenkin tosi kivoilta :) en tiedä tykkäisinkö puhdistusbalmista mutta ajatuksena kuulostaa kivalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos pidät puhtsariöljyistä, niin takuulla tykkäät myös tällaisista balmeista, jotka sulavat iholle.

      Niitäkin balmeja on (kuten Foamie, josta postailin aiemmin), jotk apitää ensin emulgoida veteen, ennen kuin ne toimivat. En tykkää, ja tuo Foamien balmikin on niin vahamainen.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!