keskiviikko 3. tammikuuta 2024

Sympli Beautiful - kolme seerumia testissä

Törmäsin iHerb.com'ssa tällaiseen uppo-outoon brändiin kuin Sympli Beautiful. Brändista löytyi hakemalla hyvin vähän tietoja, mutta joistain mainoslauseista ymmärsin, että tuotteisiin käytetään luonnollisia ainesosia, ja ne ovat vegaanisia.

Koska iHerbistä saa hyvin matkakokoja kokeiltavakseen, hankin kolme brändin seerumia. Niistä hiukan lisää kuvan alla.


Hyaluronic Acid Youth Complex on kirkasta, myös hieman geelimäistä ainetta, jossa on mm. kosteutta sitovaa glyseriiniä, niasiiniamidia (B3-vitamiini), rauhoittavaa ja kosteuttavaa pantoteenia (B5-vitamiini), C-vitamiinia (natriumaskorbyylifosfaatin muodossa), pyridoksiinia (B6-vitamiini), E-vitamiinia ja rauhoittavaa kamomillaa.

Revitalising Vitamin A Complex on hieman geelimäistä, kullanhohtoista seerumia, jossa on mm. kosteuttavaa glyseriiniä, hyaluronihappoa, retinyylipalmitaattia (A-vitamiini), bakuchiolia, antioksidanttista ubikinonia, beetakaroteenia (A-vitamiinin esiaste) sisältävää porkkanauutetta (josta varmaan seerumin väri?), E-vitamiinia, rauhoittavaa kamomillauutetta, skvalaania ja auringonkukkaöljyä. Hiukan myös micaa, mikä antaa myös kullanhohtoa seerumille.

Firming Triple Peptide Serum on myös kirkasta ja hiukan geelimäistä. Siinä on tehoaineina mm. kosteuttavaa glyseriiniä, kolmea eri peptidiä (palmitoyylitripeptidi-1, palmitoyylitetrapeptidi-4 ja asetyyliheksapeptidi-8, viimeksimainittu tunnetaan myös argireliini-nimellä), hyaluronihappoa ja rauhoittavaa kamomillauutetta. 

Nämä ovat hyvin samantapaisia seerumeita, minkä huomaa INCIen osittaisesta päällekkäisyydestäkin. Jokaisessa on jotain hajustettakin, mutt aminun nenäni ei sitä tunne. Tuossa peptidiversiossa on myös bergamottiöljyä, mutta sitäkään en haista.

Vaikutukseltaan niillä ei ole kovin paljoa eroa, kosteuttavia ovat kaikki, ja sopivia myös meikin alle. A-vitamiinivoiteessa on myös rasva-aineita (skvalaani, auringonkukkaöljy), vaikka se ei rasvaiselta vaikutakaan, se tuntuu ehkä pehmentävän ihoa parhaiten. Hyaluronihapposeerumi tuntuu näistä keveimmältä.

Suuria eroja ei kuitenkaan ole.

Hinnat ovat reilusta alta 20 euroa per täysikokoinen pullo (30 ml) ja kuten tiedätte, iHerbin hinnat sisältävät tullit yms. Paketit tulevat ovelle ja ilman tulliselvitystä.

2 kommenttia:

  1. Just mietin, et pitäisi tilata pitkästä aikaa iHerbistä. Mua kiinnostaa mm. siellä myytävä Ceramedx, joka on vähän kuin CeraVe, mut parempi ja toisin kuin CeraVe se on muistaakseni myös vegaanibrändi. Toki siellä olis myös Aveenon kaurasarjan kasvojen ihonhoitoa, jota meillä ei myydä. On ihan mun lemppari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitääpä tsekata!

      iHerb on siitä kiva kauppa, että sieltä löytää aina kaikenlaista, ja pikkurahalla saa matkakokoja testattavaksi.

      Suosittelen muuten edelleen sieltä noita Numbuzinin tuotteita. Se "pudding" on varsinkin ihan superkosteuttava, aikä yöseerumissakaan mitään vikaa ole.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!