tiistai 2. tammikuuta 2024

Paluumatka Saksaan ja pienimuotoista shoppailua lennolla

Nähtiin eilen sellainenkin ihme, että Air Balticin koneessa myytiin mm. kosmetiikkaa! Ja toinen ihme oli se, että juna Düsseldorfin kentältä oli vain muutamia minuutteja myöhässä.

Nykyäänhän ei mikään firma ylipäätään myy mitään lentojen aikana, enkä ole Air Balticilla lentänyt vuosiin, joten olihan se kiva yllätys, ja valitettavasti hyvistä aikeistani huolimatta ostin jotakin. Onhan se shoppailu tylsien lentojen hupia...

Koko valikoiman näet täältä

Istuin ennen lentoa Helsinki-Vantaan kentällä loungessa syömässä, mutta siitä huolimatta olin ostanut toiselle lennolle Riiasta Düsseldorfiin 16 euron ruokapaketin. Paistettuja katkarapuja ja nuudeleita, mallasleivän viipale voilla + viini ja jälkkäriksi juustokakku.

Kun ottaa huomioon lentokenttien hinnat, tässä oli ihan hyvä hinta/laatusuhde. En ole aikoihin lentänyt economyssa, joten oli pieni epäilys ostetun ruoan laadusta, mutta ylipäätään Air Baltic yllätti positiivisesti. 


 Heillähän on aivan loistava businessluokka (olen ainakin kerran lentänyt Lissabonista kotiin Suomeen, ja olin yllättynyt - nyt kuitenkin tein varauksen niin viime tipassa, että busineksen hinta olisi kivunnut n. 600 euroon, mikä on yhteen suuntaan parista lyhyestä lennosta ihan liikaa).

Niin, ne ostokset. 

Huomasin Suomessa, että naamani punoittaa helposti. Luultavasti johtuu noista pakkasistakin, mutta tosiaan poskipäiden ja nenänpielten helakoituminen on ollut parin viikon aikana huomattavaa. Testailen nyt sitten siihen tätä Rosaliquen voidetta, joita katselin jo täällä Saksassa "sillä silmällä".

Hetken mielijohteesta ostin myös Diego dalla Palman C-vitamiiniseerumin, joskin harmikseni huomasin maksaessani, että siinä on C-vitamiinia vain 10%. Suosin enemmän 20% vahvuuksia. Mutta katsotaan, miten pelittää...

Jos katsoit tuota Air Balticin myyntikatalogia, löytyikö sieltä mitään kiinnostavaa?

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans pakkasten aikaan ongelmana punoitus. Nenässä myös nykyään, kiusallista :) poskissa on couperosaa, aika paljonkin, siksi suosin peittävää meikkivoidetta. IT Cosmetics CC on ollut nyt hyvä kun peittää helposti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karmea vaiva kyllä tämäkin!

      Toissa-aamuna, kun lähdin Turusta, niin en jaksanut meikata. Olinpa sitten lentää pyrstölleni, kun katsoin naamaani lentokentän vessan peilistä! Aivan karsea punoitus, jota ei nenän niisteleminen tehnyt yhtään paremmaksi. Kerron sitten, miten tuo Rosalique tehosi, kunhan kokeilen sitä.

      Yksi voide, mikä peittää punoituksen on muuten tämä Numbuzin Tone-up -voide, josta aiemmin kirjoittelin täällä. Sillä saa aikaan todellisen posliinimaisen ihon: https://dzinninajatuksia.blogspot.com/2023/06/aivan-loistava-korealainen-loyto.html

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!