maanantai 7. marraskuuta 2016

Se ensimmäinen Allure Beauty Box

Vielä taitaa olla väsy viikonlopun Suomen-keikasta, sillä kirjoittelin eilen toisesta Alluren Beauty Boxista, ja tajusin vasta illemmalla, että en ollutkaan kirjoittanut siitä ekasta mitään.

Korjataan asia nyt. Siis Allure on hyvinkin suosittu naistenlehti tuolla USAssapäin, ja nyt lehdellä siis on oma kauneusboxinsakin, jonka voi tilata täältä. Boxin saa Suomeen shipito.com'in kautta, ja postikulut + käsittelykulut ovat noin 7 taalaa, eli ei paljoa. Itse boxi $15.






Orlyn kynsilakka täysikokoisena ja nudensävyisenä on tuossa laatikossa heti vasemmalla takana. Hyviä kynsilakkoja, omistan muutaman Orlyn. Nämä lakat ovat tolueenittomia, DBP- ja formaldehydivapaita, korkeakiiltoisia ja peittävät hyvin yhdelläkin kerroksella.

Kynsilakan edessä on ripsiväri GrandeMascara, joka lupaa ripsiin lisää pituutta ja runsautta. Ripsiväri myös sisältää ripsiä hoitavia ja vahvistavia peptidejä.

Pieni tuubi ripsiväriputkilon edessä on Supergoop Shine On Lip Screen, eli huulipunan päälle laitettava, auringonsuojakerroin SPF50 varustettu huulikiilto. Kiilto on kirkas, väritön ja vedenkestävä 80 minuuttiin saakka.

keskellä on tuubillinen Pur-lisse Blue Lotus 4-in-1 Cleansing Milkiä. Se poistaa meikin hyvin ja saippuattomasti. Tehoaineena on kookosöljyn johdannaista, joka puhdistaa, hydrolysoitua soijaproteiinia, joka hoitaa ihoa ja antioksidantteina valkoista teetä ja sinistä lootusta.

Oikealla ylhäällä on tuubi Avènen Eau Thermale Physiolift Eyes'iä, eli silmänympärysseerumia, joka sisältää hyaluronihappoa, retinaldehydiä (ihoa ärsyttämätöntä A-vitamiinimuotoa) ja ruskealevää, joka korvaa kollageenia.


Sokerina pohjalla on söpö pikkupullo Bvlgarin Omnia Coralia, josta Fragrantica mainitsee seuraavaa: Tämä hedelmäis-kukkainen tuoksu aukeaa bergamotilla ja gojimarjoilla, syventyen herkkään vesililjaan, kiinanruusuun ja granaattiomenaan, pohjanaan puinen seetri ja myski.

Kieltämättä aika elegantti tuoksu, joka on lanseerattu vuonna 2012.

5 kommenttia:

  1. Kuinka tilaan Alluren Sipiton kautta? Täytyykö ensin luoda Shipiton kautta tili? Alluren boxia tilatessa täytty laittaa osoite eikä se voi olla kuin jenkkilän osoite.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin luot shipito.com'iin tilin ja sitten käytät sieltä saamaasi osoitetta boxin tilaamiseen. Kun paketti saapuu shipitoon, saat viestin, ja menet heidän sivuilleen ja valitset toimitusmuodon ja mahdolliset lisäpalvelut, ja maksat (Paypalin välityksellä n turvallisinta siirtää rahaa, eli Paypal-tilin tarvitset myös).

      Poista
  2. Täytyikö sinun maksaa myös virtualmailbox-maksu 10 taalaa/kk tai 50 taalaa/annual? Tilasin Glossyboxin ja sen postituksen hinta oli 17 dollaria + 10 dollaria virtual mailboxin maksua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, vain käsittelykulut kaksi taalaa per lähetys. Kas kun se noin paljon maksoi? Yleensä maksan boxseista noin 7 taalaa, plus se käsittelykulu, vaikka onhan niitä kalliimpiakin toimitusmenetelmiä.

      Poista
    2. Ai niin sinä tietty maksoit koko kuukauden maksun! Ei shipito sitä vaadi, vaan voit maksaa tosiaankin per lähetys. Nyt tosin kannattaa koko kuukauden edestä tilailla kaikenlaista.... :D

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!