maanantai 7. elokuuta 2017

Allure Beauty Box, elokuu 2017

Heti Pink Boxin jälkeen tupsahti postilokerooni kuun Alluren boxi. Katsotaanpa hiukan sisältöä.


 Tässä heti yläoikealla Feel Brilliant Bamboo Charcoal -arkkinaamio. Sisältää paljon hyaluronihappoa ja hiilen avulla ihosta poistuu likaa ja ilmansaasteita.


Musta purkki oikealla on Beauty for Real Lip Revival Exfoliating + Hydrating Lip Scrub. Kosteuttava huulikuorinta-aine, joka sisältää sokerikiteitä, kanelia, appelsiinia ja vaniljaa. Kiva maku ja toimii, melkein jopa söisi purkista päin.

Sen yläpuolella on Briogeo Rosarco Blow Dry Perfection & Heat Protectant Crème, joka suojaa hiusta föönauksen aikana ja tekee hiuksen pehmeiksi sisältämiensä ruusunsiemen-, argan- ja kookosöljyjen avulla.

Briogeon tuubin vasemmalla puolella on Burt's Bees Complete Nourishment Facial Oil, kasvoöljy, joka sisältää ruusunsiemen- ja helokkiöljyä. Lupaa siloittaa ihoa. Tätä muistaisin yhden pipettipullollisen jo joskus käyttäneenikin. Säästän talvikeleihin.

Sen vieressä on Redken Fashion Waves 07 Sea Salt Spray. En ole oikeastaan koskaan juuri kokeillut suolasuihkeita hiuksiin, mutta nyt on sitten tilaisuus!

Redkenin pullon edessä on Wander Beauty Lipstick, sävy Barely There. Ruusun- ja malvansävyinen taitettu pinkki, joka menee ehkä hiukan jopa purppuraan päin. Tämä huulipuna lupaa kosteuttaa huulia. Sävy on aika kiva!

Hopeanvärinen purkki sen vieressä on Cargo Swimmables Water Resistant Blush sävyä Bali. Tätä oikeastaan tarvitsinkin! Kiva sävy ja kuulemma se tosiaan pysyy poskilla hyvin vaikka sitten uidessa. Pitää kokeilla!



Cargon poskipuna ja oikealla puolella Wander Beautyn huulipuna.

Löytyikö tuotteista mitään, mikä erityisesti kiinnostaisi?

4 kommenttia:

  1. Rakastan kasvoöljyjä, niin ensimmäisenä bongasin tuo Burt's Beesin Complete Nourishment Facial Oilín. Ja ruusunsiemen on hyvä juttu. Rakastan myös ruusutuotteita.
    Muutenkin oikein kiva boxi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpä tämä aika usein tuon Pink Boxin voittaa, tosin molemmissa on ihan käyttökelpoisia "helmiä" :)

      Poista
  2. Tässä oli mukavan monipuolinen sisältö! Kiitos muuten arvontavoitosta, paketti saapui perille ja nyt testaan jo sen mukana tullutta kangasnaamiota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun tuli perille! Olin hiukan huolestunut, kun kuulemma Suomen posti hukkailee asioita matkan varrella. Nyt en edes muista, mikä se naamio oli, mutta ehkä saamme lukea sinun blogistasi arvion!

      Siitä paketista muuten jäi pois se This Works - tyynyspray, huomasin vasta, kun pääsin takaisin Baseliin. Postitan näin jälkikäteen sen jossakin vaiheessa.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!