torstai 10. elokuuta 2017

Löwengrip

Löwengrip oli minulle kosmetiikkamerkkinä täysin tuntematon ennen kuin tuossa ensimmäisessä Glamlin-boxissani sain merkin Care & Color The Cream-kasvovoiteen.

Äh, meillä on joku musta aukko, joka syö kaikkien pullojen korkit...

Viking Linen (joka myös myy sarjaa) sivuilla sanotaan merkistä seuraavaa:

"Merkin perustaja Isabella Löwengrip kiinnostui kauneudenhoidosta teini-iässä kärsiessään aknesta, ja vuosien mittaan kiinnostus kauneutta ja hyvää oloa kohtaan on syventynyt. Viikoittaisista spa-hoidoista sekä ihon ja hiusten hyvinvoinnin huolehtimisesta onkin tullut osa Löwengripin arkea.
Sadoista vuosien saatossa kokeilemistaan kauneudenhoitotuotteista huolimatta Löwengrip jäi kaipaamaan tuotteita, joiden koostumus tasapainottaisi herkkää ihoa ja joiden pakkaukset olisivat naiselliseen makuun ja liikkuvaan elämäntyyliin sopivia. Tämä innoitti Löwengripiä kehittämään omia tarpeitaan ja toiveitaan vastaavan tuotesarjan, Löwengrip Care & Colorin."
Tuotteet ovat valmistettu todellakin herkälle iholle, ja niinpä tämäkin voide sisältää mm. ihoa rauhoittavaa bisabololia ja allantoiinia, sekä hyaluronihappoa, joka kosteuttaa tehokkaasti.

Minun herkästi punoittelevaa ja pintakuivaa ihoani tämä rauhoitti kummasti, vaikka käytinkin sitä vain iltaisin (suositus on aamuin ja illoin). Voide on myös pakattu hygieenisesti pumppupulloon.

Etsiskelenkin nyt paikkaa, josta voisin ostaa toisen pullollisen, ja ainakin hausta päätellen (hakusanat: Löwengrip, tuotteet) näitä tuotteita saa Suomesta monestakin paikasta (täältä Sveitsistä ilmeisimmin ei). Sarjassa on myös hiustuotteita, värikosmetiikkaa, kynsilakkoja ja tuoksuja.

1 kommentti:

  1. Löwengrip kuulostaa nimenä jotenkin etäisesti tutulta, mutta en ole tainnut koskaan käyttää mitään merkin tuotetta. Tulee kuitenkin jotenkin nostalginen olo, ihan kuin olisi vanhan hyvän tutun kohdannut vuosien takaa:)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!