perjantai 29. maaliskuuta 2019

Kulttituotteeksikin kehuttu Son & Park Beauty Water

Vieläkin löytyy Sveitsin muuttolaatikoistani kaikenlaista, joiden hankinnan olen autuaasti unohtanut. Viime viikolla sattui käteen korkkaamaton pullollinen Son & Park Beauty Wateria, joka lienee ostettu (Mulhousen?) Sephorasta. Vai olisiko Baselin Manorista, joka myy Sephoran tuotteita. En muista.

Pullo on nyt kulkenut mukanani salilla toista viikkoa, ja olen läpsytellyt sitä naamaani infrapunasaunan jälkeen runsain kourin. Tosin suositus on käyttää sitä vanulappujen kautta kasvoille.

Ensifiilis tästä vedestä on se, ettei tällainen ohut, miedosti kukkaiselta tuoksuva liru voi tehdä mitään ihmeitä kasvojen ja kaulan iholle, mutta...

Ei se tietty ihmeitä teekään, mikä nyt tekisikään, tosin iho tuntuu pehmeämmältä ja jopa kosteutetulta, eikä kiristä, vaikka salilla en nestekerrosta millään voiteella kuorruttaisikaan.

Tätä "kauneusnestettä" markkinoidaan kaikille ihotyypeille sopivana kasvovetenä, puhdistajana, hoitovetenä, kevyenä kuorijana ja ihon valmistelijana meikille sekä ihon freesaajana koska tahansa (tätä varten kannattaa hankkia pieni suihkepullo). Se sisältää mm. glyseriini, xylitol, kukkais-, kasvi- ja hedelmäuutteita sekä ihoa kuorivia papaijaa, pajunkuorta (salisyylihappo) ja proteaasia. Hamamelis supistaa huokosia.

INCI-lista on alla, ja siinä on näköjään myös alkoholia, joka ei kuitenkaan kumma kyllä tuoksu eikä tunnu, mutta sitä näyttääkin olevan todella vähän, sillä se on listan häntäpäässä...

Water, Rosa Damascena Flower Water, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Butylene Glycol, Propanediol, PEG-7 Caprylic/Capric Glycerides, Pentylene Glycol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Xylitol, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Carica Papaya (Papaya) Fruit Water, Jasminum Officinale (Jasmine) Oil, Illicium Verum (Anise) Fruit/Seed Oil, Artemisia Absinthium Extract, Rose Flower Oil, Ferula Galbaniflua (Galbanum) Resin Oil, Thuja Occidentalis Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf (Green Tea) Extract , Mentha Piperita(Peppermint) Leaf Extract, Mentha Rotundifolia Leaf Extract, Mentha Spicata Flower/Leaf/Stem Extract, Origanum Majorana Leaf Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Pelargonium Graveolens Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Extract, Glycerin, Decyl Glucoside, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Sodium Citrate, Citric Acid, Octanediol, Copaifera Officinalis (Balsam Copaiba) Resin, Protease, Alcohol Denat., Alcohol, Phenoxyethanol.

Valmisteessa ei ole parabeeneja, sulfaatteja eikä ftalaatteja.

Kevyen meikinkin se poistaa yllättävän hyvin, tosin en kovin vahvaa tai vedenkestävää meikkiä tällä yrittäisi poistella.

Misellivesiä tämä ei teholtaan vastaa, mutta jos sitä haluaa käyttää vahvan ja vedenkestävän meikin poistoon, on se kaiketi hoitavampi vaihtoehto, tosin menekki on suurempi kuin mitä se misellivesillä olisi.

Tuoksusta pidän, se ei ole mitenkään läpitunkeva, mutta kivan kukkainen.

Ja mistäkö tämä hassu nimi on lähtöisin? "Poika ja Puisto"? Ei, vaan kauneusveden luojia ovat korealaiset meikkitaiteilijakuuluisuudet Son Dae Sik ja Park Tae Yoon, jotka ovat myös antaneet sille nimensä.

Makeupalleyn ja SkinCarisman arviot löydät linkeistä.

Jos kiinnostuit, googlaamalla löytyy nettikauppoja, mistä tätä saa, kotimaisia ja ulkomaisia, ja sitten on tietty eBay.com.

Mukavaa perjantai-iltaa ja alkavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta, enpä ole aiemmin törmännyt tällaiseen monitoimituotteeseen! Luulen, että tykkäisin tästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Halvimmillaan saa 60 ml:n pullon alta kuudella eurolla posteineen. Jos tykkää, voi tilata vaikka puolen litran pänikän sitä kokeilun jälkeen:

      https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=son%26park+beauty+water+60+ml&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_sop=15

      Poista
  2. Mielenkiintoisia kokemuksia. Mä kyllä todella pidin tuotteesta vaikka kuten blogissani kirjoitin, incin alkuosa ei ollut kovin vakuuttava tämän hintaluokan tuotteelle. Ja pidin erityisesti tämän jättämästä öljyisestä jälkituntumasta :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!