lauantai 13. huhtikuuta 2019

Pieniä hyviä ostoksia

Huomasin viikolla, että lähellä sijaitsevaan Prismaan oli ilmestynyt Revolutionin hylly. Kävin vilkaisemassa tuotteita ja vasta tänään tein päätöksen ostaa kaksi vedenkestävää huultenrajauskynää.



Eivät sitten lähde millään pois iholta, tässä on jo nenäliinalla ja peukalolla hierrretty tosi. Misellivedelläkään en saanut tuota tummempaa Primeä kokonaan pois, vaaleammastakin jäi vielä jälkiä, joten pysyvyys on ainakin huipussaan.

Näissä Renaissance Liplinereissä oli sävyvalikoima erittäin rusehtavavoittoinen, mutta se kai sopiikin nykyiseen nudehtavaan huulipunatyyliin. Yksi ainoa sähäkämmän punainen sävy löytyi, mutta se oli jo liian tumma minun makuuni. Ostin siis nämä sävyt Greatest ja Prime, joista siis Prime on tuo tummempi.

Kynät ovat suhteellisen pehmeitä, joten arvelen, että ne saa laittaa joksikin aikaa jääkaappiin ennen teroittelua, ettei terä katkeile. Hinta ei näillä päätä huimannut, olivat jonkin verran yli kolme euroa kappale.

*****
Meillä oli mies tehnyt löydön kaupasta ja toi minulle yhtenä iltana töistä tultuaan Earth Control -merkkisiä, lakritsijauheella päällystettyjä taateleita! Taivas, että olivatkin hyviä. Kuivatut taatelit ovat sinällään todella makeita, joten näihinkään ei ole tarvinnut lisätä sokeria.


Pieni tutkiskelu kaupassa tänään osoitti, että näitä on myös Salty Caramel -versio sekä tummilla kaakaojauhoilla päällystetty taateli. Viimeksimainittua en ole maistanut, mutta eilen ostin noita suolainen karamelli - taateleita, ja hyviä nekin, tosin pidän enemmän näistä lakutaateleista (tässä tulikin sitten paljastettua, että olen ostanut näitä joka päivä...).

Oikein ihanaa lauantai-iltaa ja viikonloppua!

5 kommenttia:

  1. Nuo lakritsitaatelit on mun heikkous! Niillä saa makeanhimon hyvin taltutettua :)

    Mukavaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Aika hurja tuollainen vedenkestävä huultenrajauskynä;) Enpä taida uskaltaa ostaa sellaista.
    Taatelit on mun heikkous tällä hetkellä... ehkä parasta myös, etten hommaa tuollaisia lakritsataateleita. Voi käydä köpelösti:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta se on vaan hyvä, että on kestävä rajaus. Sävyvalikoima olisi saanut olla punavoittoisempi. Haen sellaista kaunista luonnollisen marjansävyistä, kuten Lumenen Vanamo oli ennen. Valitettavasti menivät lopettamaan sen :(

      Poista
  3. Tuolla kynällä tosiaan säimyy hyvin rajaukset🤔Ehkä liiankin hyvin.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!