sunnuntai 11. elokuuta 2019

Lierac Diopticerne Teinté

Yliopiston apteekissa oli yömyynti, eli kaikki tuotteet (paitsi lääkkeet) -20% viime viikolla. Plus ilmainen kuljetus, jopa kotiovelle. Minulla oli tarve ostaa näitä hammastikkuja, jotka putsaavat hammasvälit loistavasti, joten tuli samaan syssyyn ostettua sitten jotakin muutakin.En ole aiemmin oikein uskonut näihin hoitaviin ja pigmenttisiin silmänympärysvoiteisiin, ja ostinkin sitten vaan matkakoon - näin kokeeksi. Olin positiivisesti yllättynyt, sillä pigmenttiä oli enemmän kuin kuvittelinkaan.Voiteessa on valoa heijastavia pigmenttejä, E-vitamiinia sekä pikkuruskus- ja arnikkiuutetta. Pikkuruskuksen pitäisi rauhoittaa ihoa ja arnikilla pitäisi olla sama funktio. Nämä viimeksimainitus ovat tosin hieman "ranskalaiseen tapaan" uskomushoitoja, ja niiden käytölle ei ole mitään tieteellistä todistetta, tai en ainakaan sellaista löytänyt.

INCIstä löytyy myös mielenkiintoinen aine, eli ihoa kirkastava ja tasoittava askorbyyliglukosidi, joka on suhteellisen stabiili C-vitamiinin lähde. Voiteesta löytyy myös palmu- ja maissiöljyä, joten hoitava se kyllä on, joskaan palmuöljyn lähteestä ei löytynyt juurikaan tietoa.

Tämä voide on nyt tarjouksessa Yliopiston apteekissa ja 5 ml:n tuubi riittää aika moneen käyttökertaan ja maksaa vain hiukan yli 16 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!