torstai 23. heinäkuuta 2020

Mukavat alennusmyynnit, edullista kosmetiikkaa

Ostin taannoin Tallinkin verkkokaupasta muutamia Givenchyn tuotteita, jotka olivat kampanjahinnoilla. Niistä lisää omassa postauksessaan, mutta nyt täytyy vinkata, että ko. kaupassa on alennusmyynti ja alennukset koskevat koko valikoimaa ja suurimmillaan alennus on -30%.

Tämä ei ole maksettu mainos, mutta suosittelen vilkaisemaan valikoimaa, hinnat ovat aika edulliset ilman alennustakin ja paketti tuli kotiovelle.

Synttäriale kestää 28 heinäkuuta saakka. Alla muutamia tärppejä...


Tätä ei taida paljoa Suomesta enää saada? Minulla on juuri putkilo loppumassa, eli uusi on hankittava. Tämä peiteaine peittää hyvin ja sisältää valoa heijastavia ja ihoa kosteuttavia ainesosia.

Tätä irtopuuteria minulla on jo toinen purkki menossa. Huom. Tuotekuvauksessa sitä on sanottu primeriksi, mutta se on puuteri!


Viimeksi ostin Givenchyn puuterimaisen meikkipohjan, joka tuntuu samantapaiselta kuin aiemmin käyttämäni La Prairien vastaava. Huomattavasti edullisemmalla hinnalla.

Tässä varsinainen löytö! Maksaa maissa noin viisikymppiä.

Tässä myös todella hyvä alennus. Olisin ostanut heti, mutta turhan vaaleita sävyjä tarjolla, ei minulle sopivia. Makeupalleyssa tätä on kovin kehuttu, tässä linkki. Linkistä löytää myös värikartan.

Näin vain muutamia mainitakseni....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!