perjantai 31. heinäkuuta 2020

Makukimaraa - FRIZC!!!!

Nyt en muista, että mahtoiko se olla Facebook, vai mikä, jossa törmäsin tällaiseen uuteen tuotteeseen, josta en ollut ikinä kuullutkaan! Kiinnostus heräsi heti ja pyysin muutaman makukortin kokeiluun. Kyllä, luit aivan oikein makukortin. Kuulostaa kyllä aika ihmeelliseltä minunkin korviini, mutta antakaahan kun kerron....

Sainkin muutaman, ja tässä postauksessa siis on mainoslinkki kyseisen firman sivulle (eli tässä), eli sieltä löytyy tietoa näistä muutamasta kokeilukortista ja niistä mauista, jotka eivät ole tässä näkösällä.


Itse tuote on aika jännä, siis se on vain pakkauksessaan oleva pahvinpala, jossa on makua, ja jota voi käyttää mihin kuiva-aineeseen tahansa! Tältä se näyttää:


Kooltaan kortti on n. 9 cm x 4,5 cm, ja tosiaan kuin ohutta pahvia.

Mutta asiaan! Meillä laitettiin ensitöiksi lakritsin makuinen kortti pieneen määrään vaaleapaahtoista kahvia. Pitkä oli miettiminen, minkäpaahtoiseen kahviin se sopisi. Ihan tunnissa tai parissa makua ei tullut tarpeeksi (kahvia oli kolmisen dl, itse jauhettua), mutta yli yön kun se muhi, niin aamulla se maistui aika hyvälle. Nyt on tulossa toinen satsi erittäin tummapaahtoiseen kahviin, ja saattaapa olla, että se on vielä parempi (jos siis tummasta pitää...).

Mustikan makusen kortin laitoin niinikään kolmisen desiin hienoa sokeria. Etenkin mies syö päivittäin tuoreita marjoja laittaen niihin sokeria ja koko keksintö siis hupeni alta aikayksikön. Maistoin toki minäkin ja laitoin sitä mustikkamaitoon. Ai että, mikä lapsuuden makufiilis jopa pensasmustikoiden kanssa, jotka yleensä ovat mauttomampia verrattuna metsämustikoihin!

Avasin tänään tuon mentolin makuisen miettien, mihin sen voisi käyttää, mutta minusta se ei ollenkaan tuoksunut mentolille vaan piparmintulle, mutta aina parempi! Valitettavasti sitä ei voi käyttää nestemäisiin aineisiin, eli varmaankin käytän sen taas sokeriin, ja mietin mihin se sopisi. Suklaaruokiin! Epäilemättä! Mentolin makuakin sain limellä ja mustikalla höystettynä (totta puhuen ensin ajattelin, että jos se oikeasti on terävän mentolin makuista, on sitä makua aika hankalaa parittaa minkään muun maun kanssa, mutta näin ei olekaan asia).

Kokeilut siis jatkuvat, ja varmaan tälläkin foorumilla niistä tullaan raportoimaan! Kiva ja innovatiivinen tuote!

Netistä pikaisesti katsoen ainakin K-ryhmä myy tätä ja hinta per kortti näkyy olevan 85 c. Makuvalikoima on aika laaja, ja minä valitettavasti sain niitä vain muutaman 😞. .

Tykkään!

3 kommenttia:

  1. Meidän lähikaupassakin näitä on (leivontahyllyllä) ja ei sielläkaan taida olla vaihtoehtoja kuin about 8. Roikkuvat hyllyssä, ei ole omaa hyllypaikkaa edes :D

    VastaaPoista
  2. Tuotu markkinoille tupakan maustamiseen, kun EU kielsi maut. Toki tästä ei sivustolla kerrota lakiteknisistä syistä.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!