keskiviikko 14. lokakuuta 2020

Vatsavaivat ja niiden pelastus

Minulla on stressivatsa. Ruoansulatushäiriöitä ilmenee aina, kun on töissä todella kiirettä ja kaikki asiat painavat päälle. Pahimmassa tapauksessa närästyslääkkeitä kuluu aika tavalla.

Keksin sitten yhtäkkiä tällaisen, koska eihän niitä närästyslääkkeitäkään voi pitkiä aikoja syödä. 

Tämähän olikin todella loistava tuote! Eikä ole maksettu mainos! Tuote on hiukan samea ja paksu piigeeli, jota otetaan aterioiden välissä mittalusikalla ohjeen mukaan. Ei mikään herkullisen makuinen geeli, mutta ei mikään ihan yököttäväkään ja todellakin toimii!

Tässä tuoteselostetta apteekkituotteet.fi -sivustolta:

"Silicea Vatsa-suolistogeeli taltuttaa akuutit vatsavaivat pehmeällä ja luonnollisella tavalla. Vatsan ja suoliston sairaudet johtuvat usein maha-suolikanavaan joutuneista taudinaiheuttajista ja niiden erittämistä myrkyistä. Tämä voi tapahtua esimerkiksi nauttimalla pilaantuneita elintarvikkeita tai juomia. Seurauksena on vatsan ja suoliston vaivoja, kuten vatsakipuja, pahoinvointia, oksentelua, ilmavaivoja tai ripulia.

Silicea Vatsa-suolistogeelin vaikuttava aine on piihappogeeli, piin, hapen ja veden yhdiste. Piigeeli sitoo taudinaiheuttajat ja niiden erittämät myrkyt puhtaasti fysikaalisella tavalla jolloin ne poistuvat luonnollista tietä suolen kautta. Silicea Vatsa-suolistogeeli lievittää oireita ja tukee häiriintyneen mahasuolikanavan uudistumista. Luonnollisena ja lisäaineettomana valmisteena Silicea Vatsa-suolistogeeli sopii myös lapsille."


Aikamoinen ihmeaine, toimii mielestäni jopa paremmin kuin monet lääkeaineeksi rekisteröidyt tuotteet! Kaupan päälle tätä käyttäessä kynnet ja hiukset vahvistuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!