lauantai 24. lokakuuta 2020

Hyvä silmänympärysvoide ja perjantain "pikaruokaa"

 Sokokset myyvät saksalaista kylpylämerkki Malu Wilziä, jonka valikoimista päädyin ostamaan tuoreimman silmänympärysvoiteeni. 

Olen tottunut varsin rasvaisiin ja paksuhkoihin silmänympärystuotteisiin, joten tämä vaikutti ensin varsin heppoiselta iholle levitettynä. Nyt jo jonkin aikaa sitä käytettyäni se onkin oikeastaan todella kosteuttava, joten pidän siitä todella. Voide sisältää hyaluronihappoa, sheavoita, makadamiaöljyä, skvalaania, vitamiineja ja pentavitin-nimistä ainetta, joka ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. Voide sisältää myös valosuojan. Kevyehköstä koostumuksestaan huolimatta tämä voide todella toimii.


Purkin minimalistisessa ulkonäössäkään ei ole valittamista! Malu Wilz Eye Control Cream ei riko pankkiakaan, sillä se maksaa Sokoksilla vain 15,90 euroa (15 ml), ja se on riittoisaa.

*****
Sitten perjantai-illan helpot eväät. Tällä kertaa tein töitten jälkeen pizzaa. Pikasellaista. Tiesitkö, että aika hyvä pohja syntyy tortilloista? Minulla oli pakkasessa muutama tortillalätty, joten sellaisen päälle kasasin täytteet. 

Ihan paras täyte syntyy tomaattisesta tacokastikkeesta (laita ohut kerros), oreganolla maustetusta tonnikalasta (Calvo, pikkupurkissa, käytä koko purkillinen öljyt valutettuina pois), muutamasta anjovissiivusta ja mustasta oliivista, punaleimaisesta emmentalista, Aurajuustosta ja muutamasta ohuesta tomaattisiivusta. Ripsauta päälle oreganoa ja rouhittua mustapippuria. Taivaallista suoraan kuumasta uunista! Pohjastakin tulee aika rapsakka.

Mukavaa viikonvaihdetta! Minulla se onkin pitkänsorttinen, koska Irlannissa on maanantaina Bank Holiday, jota en olisi muistanut ollenkaan, ellei intialainen assarini Karthik Hyderabadissa olisi ilmoittanut, että Intiassa on Bank Holiday samaisena päivänä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!