keskiviikko 21. heinäkuuta 2021

The Ordinary Amino Acids + B5

Nyt kesäkuumillä ei tarvita kovinkaan rasvaisia voiteita, ja ainakin minulla saavat seerumit riittää - jopa yöksi.

Korkkasin pari viikkoa sitten Dublinin varastoistani löytyneen The Ordinary Amino Acids + B5:n ja se tuntuu liki vesimäisen kirkkaasta koostumuksestaan huolimatta kosteuttavan hyvin.Seerumi sisältää siis aminohappoja ja niiden johdannaisia, joita sen painosta on 17%, mikä jäljittelee ihon omia, kosteuttavia aminohappoja, jotka löytyvät ihon omasta suojavaipasta. B5-vitamiinia - tai oikeastaan se esiastetta dexpantenolia (D-pantenoli) löytyy tästä seerumista 5% painosta, ja tämä aine rauhoittaa, kosteuttaa ja auttaa ihoa korjautumaan ulkoisista rasitteista.

Seerumin koostumus ei ole rasvainen, eikä siinä rasvaa olekaan. Hyvin herkällä iholla käyttö saattaa hiukan kirvellä (tätä ei tapahtunut minulla), mutta silloin seerumia voi sekoittaa vaikka pieneen tilkkaan jotakin perusvoidetta, jolloin koostumus laimenee.

Suositellaan käytettäväksi aamuin ja illoin ja rasvattomana kosteuttajana tämä sopiikin hvyin meikin alle, jopa näin lämpimillä keleillä.

2 kommenttia:

 1. On mielenkiintoinen seerumi. Minä poltin vahngossa puutarhatöitä tehdessä kasvoni. Niinpä sitten lotrasin ruusuöljyä, seerumeita, naamioita ja voiteita. Nyt riittää seerumi kuten sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin yllättävän hyvä seerumi. Kuten seuraavasta postauksesta selviää, olen aina kuvitellut rasvan olevan se ratkaiseva seikka kasvojen hoidossa, mutta tämä ei aina päde, varsinkaan, jos iho tarvitsee kosteutta.

   Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!