perjantai 2. heinäkuuta 2021

Essence Camouflage + (vs. tarte Shape Tape)

Tarten Shape Tape on miltei finaalissa ja tarvitsin uuden peitevoiteen lähinnä nenänpielille, sillä krooninen sinuiitti saa niistelemään nenää läpi vuoden ja seuraukset kyllä tunnetaan.

Käväisin paikallisessa Citymarketissa ja tapani mukaan katsastin myös Essencen ja Catricen hyllyt. Ostin Essencen Camouflage + -peitevoiteen, koska muistan nähneeni sitä jossain kehuttavan. Valitettavasti sävystä 30 Light Honey ei ollut testeriä, mutta noin edullisen nyt ostaa sokkonakin.


Tuote tulee samantapaisessa putkilossa kuin Shape Tape. Korkki on tosin 94% kierratetystä muovista, joka sekin on positiivista.


Alla vertailun vuoksi Shape Tapen nyttemmin jo kulahtanut ja tyhjähkö putkilo.


Minä olen oikeastaan pitänyt kovin tuosta Tarten peitevoiteesta. Sen sävy Light Medium Honey on sulautunut liki täydellisesti ihooni, ja osoittautui hiukan punertavammaksi kuin tuo Essencen sävy.Kuvissa molemmat peitevoiteen ranteen sisäpuolella. Vasemmalla Tarte, oikealla Essence. Hapettuvat kyllä muistuttamaan toisiaan, mutta siltikin ovat eri sävyä. Essencestä tuli jopa piirun verran tummempi, ja kellervämpikin se on.

Essencen voide tuntui juoksevammalta kuin Tarten. Molemmat kuitenkin levittyvät hyvin. Essence lupaa matan lopputuloksen, mutta siitä en osaa sanoa mitään näillä helteillä. Normaalisti tosin ilman helteitäkin meikit helposti liejuuntuvat kasvoillani.

Verdict: Essence on aina hintaansa parempi ja toimii! Peittääkin ihan hyvin, ja käsittääkseni tätä voi käyttää myös kasvojen muotoiluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!