sunnuntai 21. toukokuuta 2023

Cetaphil

Jos minun ihotautilääkäriystäviltäni kyselee mitään ihonhoidosta, ja varsinkin kuivan ihon hoidosta, on vastaus aina suositus käyttää jotakin apteekin perusvoidetta.

Eipä silti, kosmetologini tutustutti minut Acon Minidermiin joka onkin todella toimiva siinä hommassa korkean glyseriinipitoisuutensa takia. Käytän välillä naamionakin.


Galderma-lääkefirman valmistama Cetaphil on myös kovin kehuttu merkki. Tein tilausta keväällä iHerbille, ja mukaan lähti kolme brändin tuotetta, joista etenkin olen tykästynyt tuohon vasemmalla kuvassa olevaan, tuubiin pakattuun kosteusvoiteeseen (Moisturizing Cream), jossa on mm. manteliöljyä, glyseriiniä, B5- ja B3-vitamiineja, eli pantoteenihappoa ja niasiinia. Tämä on todella hoitavaa ja pehmittää ihan kuivat paikat alta aikayksikön. Tuote on suunniteltu nimenomaan kuivalle ja herkälle iholle.

Keskellä kuvassa oleva Deep Hydration Refreshing Eye Serum on tuubiin pakattu, hieman voidemainen seerumi, jossa on mm. glyseriiniä, rauhoittavaa bisabololia, pantenolia, peptidejä ja hyaluronihappoa. Hyvin miellyttävä ja kosteuttava koostumus on tässäkin. 

Oikealla olevassa pullossa on saman merkin Moisturizing Lotion, jossa on mm. avokadoöljyä ja pantenolia, glyseriiniä ja niasiinia ja E-vitamiinia. Kuten nimikin sanoo, tämä on juoksevampaa kuin tuo tuubissa oleva voide, ja sekin on suunnattu erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

Mikä parasta, nämä eivät edes maksa paljoa! Vielä muistutan, että kun iHerbistä tilaat, paketti tuodaan kotiovelle ihan ilman mitään tulliselvityksiä, sillä tullit on maksettu niistä jo lähtömaassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!