tiistai 30. toukokuuta 2023

Kuuden euron C-vitamiinit iholle

Pakko taas hiukan kirjoitella puolalaisesta kosmetiikasta. Lirene on puolalaisen tutkijan ja businessnaisen, Irena Erisin brändi. Kyseisellä rouvalla on kaksi muutakin kosmetiikkabrändiä, joista tunnetumpi lienee kylpylöissäkin käytetty Dr Irena Eris. Lirene asettuu näistä brändeistä edullisimpaan maastoon, ja kaikki brändin tuotteet kehitetään omassa laboratoriossa, ja ne ovat eläintestaamattomia.

Kyseinen tohtorirouva tiimeineen hoksasi jo ajat sitten hyödyntää K-vitamiinia, eli fytonadionia kosmetiikkatuotteissa. Mahtaako tässä olla niasiinin veroinen juttu 😎, sillä fytonadioni tasoittaa ihon sävyä ja silmien ympärillä käytettynä vähentää tummia renkaita, ja aineen voi hyvin miksata retinoliin ja myös muihin vitamiineihin.

Lirenen tuotevalikoimissa onkin tällaisia vitamiinicoctaileja, kuten tämä Notinosta hankkimani C+E Vitamin Energy -seerumi.


Seerumiksi tämä muuten on todella geelimäistä! Siis paksua, mutta silti se ei jää paksuksi kalvoksi iholle, eikä rullaannu, kun siihen laittaa aurinkovoidetta ja meikkiä päälle (tosin laitan sen kasvovedellä kosteutetulle iholle...). 

Seerumin, vai pitäisikö sanoa tämän tehotiivisteen jälkeen suositellaan käytettäväksi saman sarjan kasvovoidetta, mutta minusta tämä kosteuttaa hyvin ilmankin.

Tuotteessa on mm. kasviuutteita, hyaluronihappoa, glyseriiniä ja tietystikin noita mainittuja vitamiineja.

Jos käytte nettiostoksilla, niin kannattaa tsekata merkin muukin tarjonta!

*****
EDIT: Niin tuo arvonta...Random.org on puhunut. Postaaja saa ilmoittautua joko oikealla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai s-postilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!