lauantai 17. maaliskuuta 2012

No eihan siita sitten mitaan tullut...

Kavin viikolla hakemassa viimeisia tarvikkeita kylpparia varten, ja totesin, etta alka 80-senttisia pyyhetankoja on erittain hankala loytaa. Paivan kierros alan myymaloissa, ja loysin ne sitten. Ei tosin ihan sellaisia, kun olin ajatellut (olin ajatellut hiukan modernimman suoraviivaisia), mutta kunhan nyt loytyivat. 50 cm kun on se maksimi, mika sinne mahtuu jarjelliseen paikkaan

Ns. "lopputarkastus" (lue: viimeisten vikojen etsinta) suoritettiin eilen aamulla, ja siella on viela sen verran tekemista, etta muutan vasta keskiviikkona.  Sinansa hyva, silla minulla on alkava poskiontelontulehdus, ja jos aloitan mikrobilaakekuurin nyt, niin se alkaa jo siihen mennessa talttua.

Remontin tulos on kylla aika hieno. Nyt pitaisi vaan saada boordissa olevien vedenvaristen kivien savyiset pyyhkeet. Vanhat ovet nayttivat hiukan kulahtaneilta, mutta niille en nyt aio tehda mitaan. Serkkuni oli havainnut Stockalla haalean vedenvarisia pyyhkeita, ja siita minulle tiedotti. Netista katsoin, etta saattaisivat ollakin etsimani varisia, mutta sitten pitaisi loytaa myos matto. Tosin nykyinen valkoinenkin kylla menettelee. Saisivat olla vahan tamansorttisen varisia, sinivihreaa. Tummanruskeita (kalusteiden varisia) pyyhkeita minulla onkin jo ennestaan, kuten vaaleanpunaisiakin, nekin kaiketi ovat ihan hyvan nakoisia siina kylpparissa.




Eteinenkin oli todella tyylikas: samaa vanhaa kalanruotoista lasikuitutapettia seinissa, mutta lattia oli ihanaa, tummaa ja rosopintaista laattaa.

Mutta kamalan sotkun se aijalauma oli siella saanut aikaiseksi, siita huolimatta, vaikka sekaista siella oli minun lahtiessanikin.

Joskaan ei IKEAsta loytynyt kuin pitkia pyyhetankoja, niin naita sielta aina jaa kateen:

IKEAn ihana prinsessaleivos.
Vahan turhaa sokerin syontia, mutta...eipa noita tule kovin usein syotya. Tosin myonnan, etta se maistui hyvalta kahvin kanssa jalkiruokana tanaan.

Jos jotakin makeaa tekee mieli, iHerb myy muuten aika hyvia tikkareita. Ilman lisaaineita (joita noissa prinsessaleivoksissa on varmaan roppakaupalla), ja vari ja makukin vain luonnollisesti hedelmista. USDA Organic -merkilla varustettuja, ja pussissa on 50+ pienta tikkaria. Yhdella jo saa makeannalan talttumaan, koska sen verran kauan kestaa sen imeskely.

Makeannalkaan! Merkki on Yummy Earth.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!