tiistai 27. maaliskuuta 2012

Tiistaipaivaa ja niitanaita

Prinsessa leppyi ja namit & Cesar maistui. Maistui muukin ruoka, nyt kun sai syoda makuuhuoneessa. Hiukan asunnon epajarjestys heratti koissussa ihmetysta, mutta tosiaankin, kunhan saan nuo tyomiesten kamat ulos, niin alkaa tamakin helpottaa.

Selka on viela kipea, mutta huomenna menen fysioterapiaan, jospa sielta saisi avun.

Huomasin nyt sitten myos, etta putkimies oli vetanyt keittiosta kupariputket pintatyona kylppariin! Mita ihm...!!! Kylpparissa kun vesipisteet ovat juuri samassa paikassa kuin ennenkin. Nyt meni tyotason ylapuolella oleva kaakelointi ihan pilalle, ja jopa hanaa oli siirretty, joten yksi putkenpatka jai torrottamaan todella ruman nakoisesti. Tasta aion tehda valituksen.

Ketuttaa! Eihan tallaista saa koolattuakaan, kun tuo seina jatkuu viela ruokailutilaan saakka!!!

Ettei sitten elama ihan yksitoikkoiseksi kavisi, varasin toukokuun lopulle/kesakuun alkuun matkan Vietnamiin. Niin, Madeiralle olin kylla menossa, mutta tama jotenkin nyt lipesi tahan... Voi tietty olla ihan mielenkiintoinenkin matka. Ainakin noista muista Aasian maista olen tykannyt. Vietnam oli se paikka, joka oli aina uutisissa minun lapsuudessani. Noh, sielta varmaan saan ostettua joululahjat, niin ennen joulua on vahemman paanvaivaa.

Ehka eniten kauhistuttaa se, jos siella nakee torilla ruoaksi myytavia koiria. Huhhuh! Siina tapauksessa voi kayda niin, etta tulen kotiin kontillinen koiria mukanani (ja ilman penniakaan pankkitililla).

Kavin muuten juuri "kotikosmetologilla" (taas yksi City Deal - kortti, eli minulla on taas ripsienpidennykset) ja hanella oli kaksi ulkomailta pelastettua, todella suloista koiraa. Toinen, pienempi olikin oppinut varsinaiseksi linssiluteeksi, ja kun han huomasi itsestaan puhuttavan, tuli han oitis ja kellistyi rapsutettavaksi jalkoihini. Ihania!

Espanjantuliainen Pipa rapsutuksia kerjaamassa!
Tama City Deal oli vain 25 euroa, ja joku jo ehti suomi24:n palstoilla haukkua koko jutun. Niin, hinta oli kylla edullinen, mutta ko. tekojalla ei siina ole esim. vuokraa vieritettyna kustannuksena, silla han tekee toita kotonaan. Kyseisella valittajalla oli kuulemma liimattu usea ripsi yhteen pidennykseen, ja han oli kuulemma joutunut ne ottamaan pois heti kotiin paastyaan, silla ne olivat olleen "niin kamalat".

Se kylla on totta, etta ihan kouluttamatonta ihmista ei kannata paastaa ronkkimaan silmiaan ainakaan minkaan liiman kanssa. Tosin ei ainakaan uutisissa ole mitaan katastrofeja ollut tasta asiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!