torstai 30. elokuuta 2012

Ripsiseerumeita taas testissä

Ihan ensimmäiseksi muutama sana tuosta DHC:n seerumista, joka on kierreharjalla ripsiin siveltävä. Olen käyttänyt putkilon loppuun ja kas, kylläpä se vaan on pidennyksistä harventuneisiin räpsyttimiini tuuheutta tuonut. Pituutta ei niinkään, mutta sen tuoteselosteessa sanotaankin sen tuuheuttavan. DHC on Japanissa tunnettu merkki, ja väärennettyjäkin tuotteita löytyy netistä ulkomaisista kaupoista, joten kannattaa katsoa, mistä sen ostaa. Putkilon sai muuten ihan kivasti tyhjäksi, joten tästä tuotteesta ei mennyt mitään haaskiin. Sivelin sitä ripsiin aamuin illoin, ja käytin joskus ripsivärin alla.

Japanilainen DHC:n tuuheuttava ripsiseerumi.

Aloitin eilen kokeilun korealaisella Cocohi-merkkisellä seerumilla. Pakkauksessa on oma mascaramainen putkilo kulmakarvoille ja eyeliner-tyyppinen valmisteputkilo silmäripsille. Vielä en osaa sanoa mitään tehosta, mutta raportoin kunhan käyttö on jonkin aikaa jatkunut.

Cocohin tuote. Tässä ei ollut ymmärrettävää tuoteselostetta.

Select Lashin seerumia löytyisi myös putkilollinen kokeiluun. Tämä on myös eyeliner-tyyppinen pakkaus, jota en ole vielä kokeillut.

Select Lashin seerumi, joka ainesosiensa perusteella vaikuttaisi tekevän hyvää hauraille ja katkeileville ripsille.

Viimeisenä listassa on Larenim Mineral Lash Dance. Kiinnostavinta tässä tuotteessa on se, että se sisältää sahapalmua, jotka jotkut käyttävät mm. hiustenlähtöön/kaljuuntumiseen. Paljonkaan asiaa ei ole toistaiseksi tutkittu. Valmistaja sanoo tuloksia tulevan 28 päivässä, mutta sepä nyt sitten testataan.


Lash Dance hiukan murtuneessa pahvipakkauksessa. Tämä on kynämäinen tuote, jossa seerumia annostellaan putkilon päätä kiertämällä.

Eli perästä kuuluu, kunhan olen jonkin aikaa näitä käyttänyt.

1 kommentti:

  1. Tuo Larenim ei ainakaan minun ripsiini tehnyt mitään, tosin ainetta meni hukkaan runsaasti hankalan pakkauksen takia. Lyhyessä ajassa aine myös alkoi haista mätäneville kaloille, joten roskiin meni koko keksintö. En suosittele.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!