sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Liikuntapäiväkirja - 37 viikkoa takana

Oli oikeastaan hyvä, ettei lomalla tullut käsittämättömästi mässäiltyä eikä myöskään niin kovin paljoa luistettua lihaskuntoliikunnasta. Kyykkyjä ainakin voi tehdä ihan missä tahansa.

Lomalla yleensä käy hiukan tällä tavalla.... ;)

Niinpä pääsiäisen jälkeen pääsi jälleen hyvin kupletin juonesta kiinni. Ajattelin hiukan lisätä aerobista siinäkin mielessä, että neljän viikon päästä on juoksukoitos (jonka kyllä porukkamme saattaa kävellä, mutta silti...). Minun on vaikea kuvitella itseäni juoksemassa  - tai edes harrastamassa juoksemista, mutta niinpä oli vuosi sitten vaikea kuvitella itseään salillakin. Saatika sitten polkemassa kuntopyörää tunnin joka ikinen päivä, eikä tee tiukkaakaan.

Tunti meni ihan köykäisesti per päivä tälläkin viikolla. Kun on ollut viikon poissa niin salillakin on uutta lukemista, joten aika kuluu hiki roiskuen sen pyörän kanssa hyvin. En olisi voinut kuvitellakaan vuosi sitten. Tai vielä puoli vuottakaan sitten!

Lisäksi olen tehnyt runsaasti lihaskuntoliikkeitä  - en ihan ohjelman mukaan, mutta kuitenkin poimien lähinnä sieltä niitä. Ei paha ollenkaan, nyt tuntuu reisissä ja takamuksessa, mutta vielä on huominen aikaa lihasten levätä. Myös ehkä maanantai, sillä minulla on hiukan asioita toimiteltavana, enkä usko ihan viiden aikaan aamulla salille pääseväni. Tai olisin ainakin todella hämmästynyt jos näin kävisi.

Allä hyvä lihaskuntoliike, jota voi tehdä vaikkapa kun makaa sohvalla TV:tä katselemassa (tosin tukevampi alusta on parempi, mutta sujuu hyvin sohvallakin). Ei ole väliä miten isoa ympyrää päällimmäisellä jalalla tekee, kunhan tekee. Saavat takamuslihakset kyytiä ja ajan mittaan kohentuvat!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!