tiistai 8. huhtikuuta 2014

Livbox huhtikuu 2014

Vihreä, sellaisena kauniin pastellisena on tämän kuun boxin väri. Kun avasin sen, sattui ensimmäiseksi silmiin Garnierin BB-voide  - mitä ihmettä? Juurihan sellainen tuli! Tämä on kuitenkin anti-aging -versio. Sävystä ei paketin päällä ole mitään, mutta kun avaan sen ja kokeilen  - höh, tämä onkin niitä valkoisia voideversioita, joka muuttuu vasta iholla värilliseksi.

Eniten paketissa ilahduttivat Ladyvita Beauty -tabletit. 120 kappaleen rasia. Olen monasti näitä katsellut, mutta kalliihkon hinnan takia pitäytynyt iHerbin tarjoamissa tuotteissa.

Lisäksi paketissa oli pieni pussukallinen Dr. Hauschkan voidenaamiota ja pari Moroccanoil-kloonituotetta, joita on Moroccanoilin saaman suosion (lue: hyvän markkinoinnin) jälkeen putkahdellut liikkeisiin. Tämäkin huijaavan turkoosinsinisessä pakkauksessa.

Lisäksi paketista löytyi Herbinan täysikokoinen ja biohajoava Ruusupuhdistusvaahto (jota olenkin jo salilla viime kesästä lähtien saanut kokeilla) ja pieni pullo Nivean vartalovoidetta. Sopivasti ensi viikon reissua varten.




2 kommenttia:

  1. En ole saanut vielä omaa boxia, mutta pienoinen pettymys näyttäisi olevan... Taas Garnierin voidetta ja en tiedä soveltuuko tuo puhdistusvaahto todella herkälle ja kuivalle iholleni. Ainut mielenkiintoinen tuote näyttäisi olevan tuo LadyVitan ravintolisä. :)

    VastaaPoista
  2. No se ravintolisä sentään arvoltaan ylittää boxin hinnan, hiukan edes lohdutusta siinä.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!