sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ihonhoitoa

Ostin jo toisen pullollisen Kiehl'sin Midnight Recovery Concentratea, sillä se on yllättävän hyvä ihon rauhoittaja ja pehmentäjä. Lomalla kun ainakin oma ihoni näyttää kärsivän tavalla tai toisella. Lentomatkatkin pelkästään kuivattavat, vaikka sitten kuinka paljon vettä kittaisi.


Toinen hiukan samantapainen, paksumpi ihoöljy löytyy Aasiasta merkiltä nimeltä Tosowoong. Osory Oil Essence.



Tätä öljyä on paljon hypetetty ja ominaisuuksiltaan se muistuttaa emuöljyä siinä mielessä, että tämäkin on luonnollista ja eläinperäistä (jos jokutätä kauhistuu, niin sitä on emuöljykin, ja jos olet käyttänyt Kloranen tuotteita, ei siitä ole pitkäkään aika kun niissä oli vielä minkkiöljyä). Sen sanotaan auttavan arpien parantumiseen/häivyttämiseen, akneen, vaurioituneen ihon korjaamiseen, ihottumiin jne. Eikä sinänsä mikään ihme, sillä se sisältää dermiksen kantasoluja suojaavia pentapeptidejä. Muita aineita, joita sarjassa käytetään, on lueteltu alla.


Osory-sarja voitti muistaakseni jonain takavuonna kosmetiikkainnovaatiopalkinnon Aasiassa, ja siitä luettuani päädyin hankkimaan oman öljyni. Ja hiukan muutakin, mutta siitä tuonnempana. Jokatapauksessa näillä on lomalla ahavoitunut iho korjaantunut ennätysvauhtia. Huomenna vielä loppusilaus kosmetologilla.

VIELÄ ON AIKAA OSALLISTUA ARVONTAAN, JONNE PÄÄSEE TÄSTÄ LINKISTÄ!

4 kommenttia:

  1. Tuo Tosowoong on ollut sarja, jota olen Ebayssä katsellut... etenkin rajauskynät ovat olleet oikein mieluisan värisiä (geelikynät) en vain ole vielä uskaltanut tilata. Viimeksi kotiutin 3W Clinicin irtopuuterin, joka oli hintaansa nähden pirun hyvä. Liolekin oli sarja mikä yllätti värikosmetiikan puolella (näin vinkkinä ;) )
    -hiikka-

    VastaaPoista
  2. Lioelen puuterista ja ripsarista olen kirjoitellut täällä aiemminkin. Varsinkin puuteri on erinomaisen loistava, etten jopa sanoisi paras ikinä. Aiemmat jutut täällä (kopsi linkki selaimelle):

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2013/12/lioelesta-lisaa.html

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2013/12/lioele-magic-pole-mascara.html

    Tosowoongista tulossa lisää juttua, huokosten pienennysvoide ja kuorinta ovat myös aika huippuja.

    VastaaPoista
  3. Tosowoongista haluaisin mielellään lukea lisää. En edes tiennyt koko merkistä ennen kuin luin blogistasi. Huokosten pienennysvoide googlettelun perusteella vaikuttaa mahtavalta.

    VastaaPoista
  4. Tosowoongista tulee lisää juttuja, pysyhän langoilla!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!