maanantai 13. huhtikuuta 2015

Pientä kärttyisyyttä ilmassa

Varmaan tämä kärttyisä olotila johtuu liikunnan puutteestakin, mutta olen niin kyllästynyt tähän lastassa olevaan käteen, että ei mitään rajaa. Podin viikonloppuna kotiangstia  - noniin, siis kotona vaihteeksi, yritin hiukan tehdä töitäkin, mutta onpa se hankalaa tämä kirjoittaminenkin, ainakin kun pitäisi enemmänkin tuottaa tekstiä, toisinsanoen editoida isoa paperinivaskaa. Puolet ajasta kuluu typojen korjaamiseen (omien fibojen siis), ja koska vasenta kättä joutuu pitämään hassussa asennossa niin hartiat tulevat kipeiksi.

Postipaketin tekokin on hankalaa. Saaja varmaan ihmettelee taideteostani, kun vihdoin ja viimein san teipin osumaan oikeaan paikkaan, välillä pätkä pakettiteippiä oli jo hiuksissani kiinni, auts.




Sitten  eilen vielä sattui eräs insidentti, koska olin postannut Facebook-sivulleni erään eläinrääkkäysjutun, joka oli shokeerannut erään brittiystävättäreni niin, että hän poisti minut ystäväpiiristääna ja siitäkös tuli haloo koko paikallisen brittinaisporukan piirissä. Tämä on sellainen asia, mikä tuossa kansakunnassa minua joskus ottaa päähän. Kaikkea saa maailmalla tapahtua, kunhan se taputellaan pois ihmisten tietoisuudesta, ettei vaan keikuteta venettä millään muotoa. "Upsetting" on siis kaikin tavoin kiellettyä. Mistään maailman epäkohdista ei saa hisahtaakaan.

En minäkään siitä uutisesta nauttinut, mutta on hyvä kuitenkin tiedostaa, mitä maailmalla tapahtuu. Jopa ihan sivistysvaltioissa. Joissa luulisi asuvan valistuneempia ihmisiä. UK:ssa tapahtuu kaikenlaisia laittomuuksia esimerkiksi eläinten kuljetuksissa. Eikä niille saada mitään, jos ei asiaa tiedosteta.

Keskustelu meni jo jopa suorastaan riitaiseksi, ja vaikkakin mm. eräs tanskalainen ystäväni nousi puolustamaan kantaani, niin OK, poistin riidanaiheen sivuiltani ja pyysin anteeksi minut ystävistään poistaneelta "ystävältäni".

Mutta sitten päivän pähkinä: Tämä on aika mielenkiintoinen matikantehtävä 14-vuotiaille. Pystytkö sen ratkaisemaan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!