keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Maailman paras meikkipuuteri

Kaikenlaisia puuterimaisia meikkipohjia on tullut kokeiltua, mutta tämä on ylitse muiden.  Hintaa en muista, mutta riittoisaa tämä on.



Tämä on siis La Prairien Cellular Treatment Foundation Powder Finish. Sävy on Beige Doré. Todella hienojakoista tavaraa, jota voi levittää märällä tai kuivalla sienellä ja kerrostaa tarpeen mukaan, jopa pitkin päivää, jos tarvis. Ei paakkuunnu, eikä katoa juonteisiin!

Itse asiassa hienoiset silmänympärysjuonteetkin tuntuvat häviävän, kun tätä laittaa silmien ympärille. Muuten ei olisi tullut mieleenkään käyttää puuterimaista tuotetta niille alueille.

Kyllähän tämäkin ajan mittaan kiiltelee naamassa, ei voi sanoa, ettei päivän aikana sitä tapahtuisi, mutta lisääminen ei haittaa mitään. Sitäpaitsi se sisältää valoa heijastavia hiukkasia mutta antaa matan pinnan, joko sitä sitten vain painelee vipalla naamalleen, tai sitten levittää kunnolla. Paksukaan kerrostaminen ei näytä jauhoiselta. Jos sitä käyttää tavallisena puuterina, silloin sitä käytetään kuivana, vaikkapa sitten meikkivoiteen päällä kevyesti.

Mainostekstissä sanotaan sen sisältävän myös antioksidantteja. Onko kukaan muu kokeillut? Tämä kyllä sai kiinnostumaan muistakin merkin tuotteista.


Suorakaiteen muotoinen rasia, jo hiukan käsilaukussa kolhiintunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!