tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kirkasta rajausta silmiin!

Minun silmissäni eivät pahemmin ole geelimäiset eye linerit koskaan pysyneet, oli luomella sitten pohjustusta tai ei. Nyt kuitenkin löytyi sellainen, joka kestää. Astor on minulle merkkinä aika vieras. Edullinen se kuitenkin näyttää olevan, siispä sorruin jostakin ostamaan 24h Perfect Stay Waterproof Gel Eyelinerin, sävy on 002 Pacific Blue.



Täytyy hiukan vielä sovitella, mihin, tai millaiseen luomiväriin se sopisi. Ehkä johonkin kullansävyiseen, kuten kuvassa?



Itse pakkaus oli taas sen verran "kiinalainen", etten ihan heti äkännyt tuon siveltimen paikkaa ja manailin jo sen puutetta, mutta ei, siellä se oli, korkin päässä piilossa.




Kiirehdin sitten sovittelemaan sitä  - ah niin meikkaamattomalle naamalle, arvellen, että se voisi olla hiukan liian rohkea väri.



Tässä rajaus laitettu myös silmien alapuolelle ja ripsiväriä lisätty (muu meikki puuttuu edelleen....). Miten muuten näistä kuvista aina tulee niin säikähtäneen näköisiä? No, ei se nyt sieltä niin kauheasti paista, ehkä tekee silmät vihertävämmiksi kuin miltä ne normaalisti näyttäisivät? Mun silmäni ovat sellaiset, jotka helposti saa näyttämään eri värisiltä sopivalla meikillä tai vaatteen värillä. Kummallista.

Ja pysyvyyshän oli todella hyvä, vaati myös hyvän poistoaineen, kasvojenputsausliinoilla ei oikein lähtenyt kunnolla, tai sitten olisi saanut hangata silmänsä punaisiksi. Vedenkestävyyttä voidaan sitten testata, kun kesä tulee :)


1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!