sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Antioksidanttituoksu

Kaikkea sitä maailmasta löytyykin, kuten tämä Sangiovese-rypäleeseen perustuva antioksidanttituoksu. Viini viininä  - mutta niin, onhan rypäleissä paljon hyviä aineita!



Olin hiukan hämmästynyt, mutta netissähän olikin tästä italialaisesta, "ensimmäisestä viinituoksusta" hiukan enemmänkin juttua. Tuotteita on myös kokonainen sarja, täältä lisää tietoa aiheesta.

Pakkaus on kaunista italialaista koivua.



Pussukasta löytyy huurrelasinen pullo, aika tyylikästä


"Sangiovese Wine Therapy". Tuoksu on tarkoitettu normaaliksi parfyymiksi tai kotiin. En kyllä yhtäkkiä yhdistäisi sitä mihinkään viinirypäleeseen, tai jos pitäisi, lähinnä varmaan Gewürtztramimeriin tai Viognieriin. Jos siis olisi ihan pakko arvata jotakin. Tuoksun kuitenkin sanotaan perustuvan viinirypäleen omiin, luonnollisiin uutteisiin.

Tuoksua kuvaillaan kompleksikkaaksi, punaisten hedelmien ja purppuranväristen kukkien dominoimaksi. Siinä voi myös aistia rypälettä, appelsiinia ja tangeriinia, sitten ruusua, magnoliaa ja orvokkeja, pohjanaan lakritsaa, myskiä ja humusta. Fragrantica kuvailee sitä puumaiseksi, sitruksiseksi, kukkaiseksi ja puuteriseksi, jossa on hiukan ruusua pohjalla. Tuoksu on ns. unisex-tuoksu, sekä miehille ett naisille tarkoitettu. Ei paha!

Käytettäessä tuoksua iholle, sen antioksidantit hoitavat ihoa samalla. Sanotaanpa sen myös kiinteyttävän parantavan ja ravitsevan ihoa ja toimivan nuorentavasti.




Ihan kiinnostava tuoksu! Näköjään tätä sarjaa on saatavana esim. ebaysta, käykääpä katsomassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!