torstai 9. huhtikuuta 2015

Torstain mietteitä



Äh kuinka tämä ortoosi kädessä alkaa olla hankala näin pidemmän päälle. Kuvitelmissani olisin jo tehnyt koko huushollin kevätssivouksen, jos tuo toinen käsi vain toimisi. Siivousinto loppuu varmaan juuri sinä päivänä, kun saan tuon tuen pois. Jotenkin kyllä muistelen, että viimeksi se oli huomattavasti kauemmin kuin kuusi viikkoa, mutta sepä nähdään nyt viikon päästä sitten, siis miten peukku on parantunut.

Lakkasin sentään kynteni, sillä se sujuu jotenkin. Kuvassa aluslakkana OPI:n Golden Meringue ja päällä Barry M:n lakka, jossa on ikäänkuin ohuita kultalameepätkiä. Kivannäköinen tulos, eikös vaan?

Kävin viime viikolla ortopedillä tuon alaselän "pattitilanteen" takia. Siellä on siis nikamaväleissä kolme kasvainta ja tuomio oli seuraavanlainen (sain epikriisin eilen postissa):


Seuranta 3 kk:n päästä. Oli jonkinlainen arvio siitä, etteivät ehkä ole pahanlaatuisia, vaan peräisin sikiökaudelta kun selkäranka on muovautunut, MUTTA siinä selityksessä mättää se, että miksi ne paikannetttiin vasta nyt, sillä luustokarttoja ja magneettikuvia on otettu niin selkärangasta kuin muualtakin kropasta useaan otteeseen ensinnäkin noiden kahden syövän takia ja nuoruudesta lähtein vaivanneen alaselkävamman takia. Miksi ne siis hoksattiin vasta nyt, jos ne ovat olleet siellä koko ajan?

Ilmeisesti kuitenkin asiasta on sen verran epäselvyyttä, että tiuhaa seurantaa tarvitaan. Hiukan rasittavaa tämä jatkuva sairaalassa tramppaaminen.

Että sellaista tänään.


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti saat viikon päästä tuen pois ja peukkusi toimii 'kuin uusi' :-)
    Vaikka nuo löydökset olisivatkin jo sikiökaudelta peräisin, niin ovatko ne voineet olla huomaamattomampia/pienempiä aiempien kuvausten aikaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, se kai tarkoittaisi sitä, että ne kasvavat, mikä ei ole hyvä juttu. Niitähän oli nyt kokonaista kolme kappaletta, kuten jossain aiemmassa postauksessa mainitsin. Huoh näitä kremppoja.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!