sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Cohorted-boxi, toukokuu 2018

Uusin Cohorted-boxi saapui viime viikolla. Katsotaanpa sen sisältöä hiukan.



Aloitetaan vasemmasta alakulmasta, jossa on kaksi samannäköistä pakkausta. Nämä ovat Ark Skincare Hydration Injection Masque ja saman merkin Intensive Hand & Nail Cream. Molemmat täysikokoisia.


Naamiossa on hyaluronihappoa ja A-, B5-, C ja E-vitamiineja ja sitä suositellaan käytettäväkksi 1-2 kertaa viikossa tai yönaamiona intensiiviseen ihonhoitoon.

Paksu käsivoide sisältää punaleväuutetta, joka tehoaa pigmenttimuutoksiin ja keratiinia edistämään kynsien hyvinvointia. Voide tuoksuu kevyesti rosmariinilta, jasmiinilta ja ylang-ylangilta.


Seuraavaksi mukana on kalifornialainen kynsibrändi NCLA, jonka kynsinauhaöljy tuoksuu vaniljaiselta persikalta ja sisältää E-vitamiinia. Öljyssä ei ole tolueenia, TPHP:tä, parabeeneja, formaldehydiä tai sen johdannaisia, DBP:tä, eikä kamferia, eikä sisä ole testattu eläimillä. Tuote on vegaaninen. Kynsinauhaöljyt menevät aina enemmän tai vähemmän plääh-kategoriaan, sillä olen niitä huono käyttämään.



Ylhäällä on Cargo Wanderlust -luomiväripaletti, jossa on 12 kaunista värisävyä.

Viimeisimpänä boxissa alaoikealla on Lancôme La Nuit Trésor -suihkugeeli, joka on erittäinkin plääh-osastoa.

Mitäs tykkäsit? Minusta ehkä mielenkiintoisin on tuo luomiväripaletti, vaikkakin olen tylsä luomivärien käyttäjä.

Boxeja voit shoppailla täällä ja täällä. Sain myös mainoksen Doucce Limited Edition Beauty Boxista, joka ilmeisestikin tulee pian myyntiin Douccen omilla sivuilla www.doucce.com. Merkillä on mm. erittäin hyväpigmenttisiä luomivärejä.

4 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä varmaan pakko jossain vaiheessa laittaa tilaukseen :D

    VastaaPoista
  2. Paletti on kivoin, ilmeisesti kesäkuun boxi on Doucce boxi.En ainakaan siihen sorru vielä.Tuleeko sulle enää Allure boxia? Tai jos ei niin miksi ei? Tilasin Alluren kokeeksi nyt,mutta saas nähdä jatkanko kauan tilaajana.Toukokuun boxia odotellessa.Kyllä tuo Ark naamio olisi kanssa ollut hyvä,että on tässä boxissa potentiaalia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee toki Alluren boxi edelleen, nyt vaan taitaa olla jopa kolme boxia matkalla, kun näissä muuttotohinoissani unohdin pari shipitoon seisomaan :)

      Poista
  3. Oo,sittenpä on kissanpäivät;) Juu, mä katsoin jo kesäkuun spoilerit ja heinäkuullekin oli jo spoilereita Alluresta ja kyllä mun on pakko jatkaa tilaajana.
    Sen verran hyvältä näytti!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!