keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Poskipuna, korostusväri - vai molemmat?

Kuten olen aiemmin sanonut, olen ollut aika vastahankainen käyttämään korostustuotteita naamassani, koska tällaiset kiiltelevät tuotteet vaativat täydellisen ihon etteivät ne toisi näkyviin mm. ihohuokosia ja muita ihon "virheitä". Sanon virheitä lainausmerkeissä siksi, että hyvin usein ne normaalissa ihossa näkyvät, joten voisi oikeastaan sanoa, että täydellinen iho on siinä skaalassa "epänormaali".

Ainakin juhlameikissä ja näin pimeänä aikana olen uskaltautunut käyttämään korostustuotteita, joskin maltilla  - ja sellaisia, missä ei ole liikaa kimallusta. Nyt löysin vielä poskipunan, jossa molemmat yhdistyvät, eli korostus ja puna. Katsokaapas.

Sävy on oikeasti ihan täydellinen. Hyvin luonnollinen, ei liikaa blingblingiä, eikä mitään muutakaan. Puuterimainen, pysyy aika hyvin, eikä sen annostelussa tarvitse arkailla.

Merkki siis on Urban Decay, sävy on nimeltään "Score", ja sävyn kuva pakkauksessa ei todellakaan vastaa sitä, mitä pakkauksen sisältä löytyy. Olivat alennuksessa nyt joulun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!