perjantai 20. marraskuuta 2020

Ehkä maailman kosteuttavin käsivoide?

Käsien peseminen on tärkeää varsinkin näinä aikoina, mutta vaikka valitsisi kuinka esimerkiksi kosteuttavaa glyseriiniä sisältävän käsisaippuan, kädet auttamatta kuivuvat. Varsinkin, jos käyttää vielä esimerkiksi kaupassa käydessään käsidesiä, joka alkoholipitoisena kuivattaa vielä lisää.

Käsivoidetta siis menee roppakaupalla. Olen esitellyt täällä aiemmin hyviä ja nopeasti käsiin uppoavia voiteita, joita on kätevä käyttää töissä. En nimittän pidä siitä, että näppis jää klähmäiseksi tai rasvaiseksi. Nyt tuli viime viikolla taas paketti Deciemilta, ja siihen olin varannut muutaman putkilon The Chemistry Brandin uudehkoa HA3 Hand Hydrator -voidetta. Tässä voiteessa on runsaasti hyaluronihappoa ja mango- sekä inca inchi -voita.Tämä voide vaikuttaa hiukan syvemmälle ihoon, sillä se sisältää molekyylipainoltaan erilaisia hyaluronihappomolekyylejä. Antioksidantteja siinä edustaa brasilialainen acai-uute ja kosteuden ihoon sitovat mango- ja inca inchi -voit.

Voide tosiaan uppoaa ihoon nopeasti ja jopa minun alati rispaantuvat kynsinauhani ovat siitä kovin pitäneet. Niin, ja siinä EI OLE silikoneja. Kuitenkin se jättää silkinsileän pinnan iholle.

Voide on muuten edelleen Deciemin sivuilla alennuksessa, ja niille, jotka epäilevät tilatessa tulevan tulliselvityksiä ja tulleja, voin kertoa, että nyt oli tilaukseni yli 50 euroa ja se tuli UK:sta ilman tulleja noutopaikkaan.

Vahva suositus siis tälle voiteelle. Ei ole maksettu mainos :)

2 kommenttia:

 1. Tullin "uudistuksen" myötä kaikki ostokset EU:n ulkopuolelta piti tullata ja maksaa ALV ihan kaikista yo. 1.1.2021 lähtien.
  Nyt tämä reformi on kaikessa hiljaisuudessa siirtynyt kuusi kuukautta eteenpäin, 1.7.2021 asti.
  Tämä tarkoittaa myös että Brexit ei ole yhtä ehdoton kun uskottiin, Tulli voi ottaa ainoastaan pistokokeita ennen 1.7.2021. Vielä on siis aikaa shoppailla!
  https://tulli.fi/yritysasiakkaat/tulli-ilmoittaminen/tuonti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos selvennyksestä. Täällä Suomessa sentään tullaus sujuu netissä jouhevasti, vaan eipä meillä Irkuissa, jossa pitää postitella papereita edestakaisin.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!