keskiviikko 25. marraskuuta 2020

Onpas hyvä ripsiväri!

Ripseni ovat päässeet viime kuukausina tyngistymään, koska en ole kuukausiin käyttänyt mitään ripsiseerumia. Sen kyllä tosiaan huomaa allaolevasta kuvastakin hyvin, vaikka tähän vuoden aikaan kunnon kuvien saaminen tässä pimeydessä ei oikein onnistukaan. Iankaikkisen vanhat kestorajaukset sentään parantavat vaikutelmaa hiukan.

Aiemmissa postauksissani jokin aika takaperin kerroin törmänneeni somessa italialaiseen Skinlaboon, joka toimittaa rahtikustannusten hinnalla kokeiltavaksi tuotteita. Kustannus on 8,90 euroa ja paketti tulee kotiovelle DHL:llä.

Viime viikolla huomasin, että Skinlabolla on myös meikkejä, kun he mainostivat ripsiä hoitavaa ripsiväriään. Hinta taas vain tuon postimaksun verran ja tottakai tilasin! Paketti tuli kolmessa päivässä.


Skinlabo Volume Finale Mascara Extra Strong on siis tuuheuttava ripsiväri, joka hoitaa ripsiä. Se sisältää mm. jasmiininkukkavahaa ja hydrolysoitua keratiinia. Vaha luo ripsille hiukan vettä kestävän pinnan, mutta puhdistus sujuu esimerkiksi misellivedellä hyvin. Ripsiväri ei tahraa ainakaan minun silmiäni, vaikka muut ripsarit sen herkästi tekevät. Eikä se varise, tai paakkuunnu. Harja on tiimalasin muotoinen, ja varsin pehmeäharjaksinen.
Se jopa pidentää ripsiä reilusti, jättäen ne kuitenkin kauniin erotelluiksi. Se jättää myös ripset pehmeksi ja taipuisiksi.

Ripsivärin normaali hinta on 25 euroa, joten kuljetuskustannusten hinnalla tällainen täysikokoinen tuote oli todella hyvä kauppa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!