lauantai 14. marraskuuta 2020

Misellivesi x 2

Tänään tutkaillaan kahta misellivettä, joista toinen on luomusertifioitu Ecocert Greenlife Cosmos - standardin mukaisesti.

Nivea MicellAIR -misellivesi sisältää mm. hydrogenoitua risiiniöljyä, E-vitamiinia, glyseriiniä, pantenolia ja sorbitolia. Hyvin paljon ihoa kosteuttavia ja hoitavia ainesosia siis. Tämä misellivesi puhdistaa ihon hyvin, eikä vaadi kasvovettä käytön jälkeen. Ainoan miinuksen voisin antaa hankalan mallisesta pullosta, joka on liian leveä, sillä jos siihen tarttuu märin käsin, ainakin omista näpeistäni se luiskahtaa helposti lattialle.

La Provencale on sarjana täysin uusi tuttavuus minulle. Sarjaa myy mm. Sokos. Se on todellakin luomusertifioitu. Tämä La Provencale BIO Micellar Water Purity sisältää mm. oliivinlehti-, pelto-ohra- ja ruiskaunokkiuutetta, glyseriiniä ja propanediolia (kosteuttava tekijä). Valitettavasti se sisältää myös hajusteita, toisin kuin Nivean misellivesi.

Näistä ehdottomasti Nivealla on parempi puhdistusteho. La Provencalen tuote ei puhdista kunnolla esimerkiksi ripsiväriä (en käytä yleensä vedenkestävää, joten ripsarin pitäisi lähteä jopa tavallisella vedellä), ja harmillisen monta kertaa olenkin havainnut nukkumaan mennessäni, että lisäpuhdistus on tarpeen.

Käytätkö sinä misellivesiä? Itse en nykyisin voisi kuvitellakaan eläväni ilman sitä päivittäisessä ihonpuhdistusrutiinissani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!