perjantai 4. joulukuuta 2020

Atelier Cologne

Atelier Cologne lienee useimmille aika tuntematon parfyymitalo. Se on l'Orealin omistama nicheparfyymien tuottaja, joka on perustettu vuonna 2009 Sylvie Ganterin ja Christophe Cervaselin toimesta. Parhaiten yritys tunnetaan sitrushedelmäisistä unisex-tuoksuistaan. 

Hankin Stockan Black Friday -alesta kaksi sen tuotetta, joista esittelen tässä ensimmäisen eli Pacific Lime'in. 


Tämä kyllä ehdottomasti poikkeaa muista omistamistani hajuvesistä (muistin virkistämiseksi, katso täältä)! Tuoksussa on hämmentävästi sekoitettu Meksikon limeä, Italian sitruunaa, Amerikan piparminttua, Filippiinien kookosta ja Kiinan eukalyptusta. Eukalyptus poistaa minut tuoksujen mukavuusalueeltani. Mainittavaa myös on, että aineksista 90% on luonnollista alkuperää.

Ei se huono ole, mutta tämä yhdistelmä... Se on hyvin erikoinen! Fragrantica sanoo siitä näin:


Hmm... Olin todella hämmentynyt ensikokeilemalta. Nyt muutaman tunnin nuuhkuttelun jälkeen alkaa nokka tottua - tämähän onkin aika piristävä pick-me-up -tuoksu! Ehkä hyvinkin tehty myös talven kaamokseen, vaikka periaatteessa tästä tuleekin mieleen jokin trooppinen ranta.

Makea tämä ei ole oikeastaan pätkän vertaa - enemmänkin raikas. Hyvä tuoksu arkipäiviksi. Sitäpaitsi sanotaan, että sitrustuoksujen nuuhkailu vähentää makeanhimoa (vaikka sitä ei niin hirveästi ole muutenkaan), ihan vaan totean kuriositeettina.

Pidätkö sinä makeista vai raikkaista tuoksuista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!