keskiviikko 20. tammikuuta 2021

MAC Fix+

Huomasin MACillä löytyvän minikokoisia meikinkiinnityssuihkeita värikkäissä pulloissaan. Sarjassa on sininen Calm, vihreä Balance, keltainen Play ja ja herkullisen oranssinen Vitality. Hankin kokeeksi tuon viimeisen.


Olen aiemmin pitänyt MACin meikinviimeistelijöistä, jotka toimivat ja ovat alkoholittomia. Tässä versiossa on tuoteselosteen mukaan appelsiinia ja aprikoosia (se ei tosin tuoksu mielestäni juuri millekään), vitamiineja, mineraaleja ja kamomillaa, kurkkua ja vihreää teetä.


Tuoksun pitäisi avautua juuri appelsiinin ja aprikoosin sekoituksena, kehittyä edelleen jasmiiniseksi ja siitä lämpimäksi ambraksi. En kyllä todellakaan haista juuri mitään, mikä johtunee ehkä tukkoisesta nenästäni - tai vaan siitä, että tuoksu ei ole voimakas.

Tuoksun pitäisi kuitenkin piristää ja suihkeen sisältämien aineiden kosteuttaa ja olla muutenkin hyväksi iholle. mene ja tiedä.

INCI-lista on kuitenkin mielenkiintoinen:

Water\Aqua\Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Rhodochrosite Extract, Olivine Extract, Meteorite Powder, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Panthenol, Arginine, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Ppg-26-Buteth-26, Fragrance (Parfum), Sodium Citrate, Polydextrose, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Limonene

Rodokrosiittia? Meteoriittipulveria? Oliviiniuutetta? Glyseriini ja kofeiini kuulostavat ihan hyviltä aiemmin mainittujen vihreän teen, kamomillan ja kurkku-uutteen lisäksi.

Muuten suihke kyllä toimittaa asiansa, mutta sumutemekanisti roiskauttaa aika tavalla nestettä kasvoille, joten en suosittelisi suihkauttelemaan kovin runsaalla kädellä esimerkiksi herkästi leviävän silmämeikin päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!