perjantai 5. maaliskuuta 2021

Hauska Townhall eilen

Meillä on ollut kaksi Townhall'ia peräkkäin: Ensin keskiviikkona Global ja sitten eilen Europe. Jos termi "townhall" on vieras, sitä sanaa käytetään isoissa kv. yrityksissä ns. tiedotustilaisuuksista, jotka ovat säännöllisiä.

Kun olin Sveitsissä Rochella, näihin townhall'eihin liittyi aina sen jälkeen coctailtilaisuus, eli sveitsiläisittäin Ápero. Kun siihen liitettiin Áperot aina jonkun kollegan lähtiessä (ja niitä "läksiäisiähän" oli paljon, sillä jättifirmoissa ihmiset vaihtavat aika usein yksiköistä toisiin, koska mahdollisuuksia on), niin niitä áperoita sitten saattoi olla parikin per viikko. Tähän vielä lisäksi yhteiset aamiaisjutut... Kollegat siis randomisti toivat aamiaista kaikille saataville keittiöön. Siis aamiainen tarkoitti joko croissanteja, gipfeleitä (sveitsiläinen croissant, joka on käyrempi, eikä niin hyvä kuin ranskalainen) tai pretzeleitä (saksalaisia suolarinkeleitä), riippuen asuinmaastaan. Vaikeahan niitä on vastustaa, kun oli niin hauskaa kollegaseuraa...

Nyt vähän luisuin aiheesta. Siis meillä oli eilen puolentoista tunnin team building (fun part!) itse Townhall'in jälkeen. Jokainen oli saanut kuriirilla kotiinsa "mystery boxin", jossa oli kanvaasi, akryylimaalit ja kolmen siveltimen setti plus jojo ja sellainen pieni "stressilelu", kouraan sopiva kangaspussukka, jossa oli jotakin pieniä helmiä sisällä. En oikein tiennyt sen tarkoitusta, mutta sekin tuli selville.

Maalausvälineet. Kuvasta puuttuvat jojo ja se pussi.

Asiaosion jälkeen sitten olikin monta kysymysmerkkiä. Hätähousut olivat tehneet maalauksensa etukäteen, mutta se ei haitannut, koska akryyliväreillä voi maalata sen päälle - jos siis halusi.

Meillä oli oikea taiteilija Tsekeistä ohjaamassa. Valitettavasti nimeä en ehtinyt innoissani ottaa ylös. Tyyli oli naivismi, mutta tein sen sitten omalla tavallani, vaikka tarkoitus oli tehdä tausta eri keltaisen väreillä ja maalata siihen tummansinisiä kukkia.


Ööh. En kyllä omaani seinälleni laittaisi... Tosin tänään tuossa keittiössä, kun se oli pystyssä ja aurinko paistoi läpi, siitä voisi tulla omituinen lampunvarjostin.

Ja auringon paistaessa...


Olen nyt toista päivää tulkinnut sitä, ja kai se kertoo elämästäni nyt.

Lainaan kollegani Biancan kuvaa, jossa sitsiä vetävä taiteilija on mukana.

Tästä sitsistä oli tuloksena todella kivoja kuvia ja kaikille hyvä kokemus! Viimeisenä oli "Freestyle Show", jossa firmasta löytyvä jojottelun maailmanmestari (!!!!!!!!) esitteli taitojaan (uskomattomia kuvioita!) toinen tyyppi näytti kuinka tätä mukana ollutta pussukkaa voi käyttää taukojumpassa. 

Tämä show oli mahtava! Tosin en minä pystyisi tuolla lailla jojottelemaan, enkä myöskään kikkailemaan tuon pussukan potkimista kantapäillä ja välillä sen koppeja käsin ja heittelyä taas ilmaan. En edes osaa selittää noita temppuja!

Onko teillä ollut mitään hauskaa etätöissä viimeaikoina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!