perjantai 26. maaliskuuta 2021

Uusi ja jännä kosmetiikkamerkki

Tai voihan se joillekin olla tuttukin, lanseerattu kuulemma viime keväänä Kickseihin. Satuin lukemaan tämän Me Naiset-lehden artikkelin, josta kuulin tästä uudesta sarjasta. Pitihän se kokeilla.

Samaisessa artikkelissa hieman lytättiin L'Orealin Perfect Match -silmänaluspeitevoide sen ohuuden ja pysyvyyden takia, mutta ei tämä 5-/5 pistettä saanut BeautyAct by Kicks -sarjan Luminous Complexion Concealerkaan sitä peittävintä aatelia ole, peittävyys on pakkauksen kyljessä vain 3/5, joten on ehkä hiukan peittävämpää kuin tuo Lorkun tuote. Molemmat muuten sisältävät hyaluronihappoa, joka kosteuttaa, ja siitä plussaa.


Alkaa taas olla pimeää, joten kunnon kuvia ei saa, mutta yritän ottaa samoja kuvia viikonlopun aikana valoisemmalla aikaa, ja vaihtaa tänne.

Ostin siis sävyn W4, joka on aika punerva. Sävyvalikoima ei ollut hirveän laaja, mutta ihoon tuokin näyttää uppoavan, vaikka ensin vähän epäröin. 

Hinta oli mainittu tuossa linkittämässäni artikkelissa, eli hiukan yli 17 euroa. Tykkään. Kicksin omat sarjat ovat olleet aina hintaansa nähden hyviä.

EDIT EDIT EDIT: Nyt pitää äkkiä korjata, että itse asiassa tämä ostamani EI OLLUTKAAN tuo sama, josta tuossa artikkelissa puhuttiin! Samannäköinen tosin oli tuubi, enkä voinut sitä tarkastella lukulasien kanssa, koska ne pahalaiset menevät aina heti huuruun maskin kanssa - siitä sekaannus! Hyvältä tämä kyllä vaikuttaa, enkä haluakaan kovin mattaista peitevoidetta silmieni alle, sillä se korostaa vain juonteita entistä enemmän. Tässäkin näkyy olevan hiukan hyaluronihappoa, mutta silti panostan silmänalusjuonteiden kostutukseen sen alla 👋.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!