lauantai 3. joulukuuta 2022

Käytännöllisiä joululahjoja

Minä en ole mikään jouluihminen, enkä mikään juhlapyhäihminen muutenkaan. Joululahjoja tosin ostan pitkin vuotta, aina kun silmiin sattuu jotakin sopivaa.

Ajattelin aloittaa nämä tylsääkin tylsemmät paketoimishommat jo tänään, etsittyäni viime viikon kaupoista pakettien tekoon läpinäkyvää sellofaania. Olisi se saanut olla jonkin sävyistä, mutta ei löytynyt kuin kirkasta. Tulee siitä kyllä silti nättejä paketteja, ja se on kestävämpää kuin lahjapaperi, joka helposti repeilee. Ehkä kirkas on kuitenkin parempi, sillä tuubit ovat aika kivan näköisiä ja värikkäitä?

Ostin suvun naisväelle käsilaukkuun meneviä käsivoiteita. Erilaisia ja erilaisilta tuoksuvia (kukaan saaja ei siis ole tuoksuyliherkkä). Näitähän tarvitaan aina, varsinkin nyt kun käsien peseminen edelleen on todella tärkeää ja kädet kuivuvat herkästi. 

Ajattelin laittaa jokaiseen pakettiin muutaman erilaisen pystyyn, ja sitten sitoa nyytin samalla tavalla kuin tuo tuoksukynttilä tuossa taustalla on paketoitu. Harmillista, että punainen joulunauha on vielä hakusessa, mutta kyllä se täällä tuhannen neliön "mustassa aukossa" jossakin on, jatkan jäljittämistä 😆.


Osa näistä voiteista on Body Shopilta, josta sai neljä muistaakseni kympillä. Osa taas Bearelin Black friday -myynnistä ostettuja korealaisia (Frudia, Nature Republic & The Saem -merkkisiä). Aikamoinen sekoitus erilaisia siis, mutta ne ovat kaikki suurinpiirtein saman kokoisia, joten ne on helppo paketoida. 

Minusta ihan kätevä ja hyödyllinen lahja, vai mitä arvioitte? Nuo korealaiset voiteet eivät ole ihan kaikille tuttuja joten on kiva laittaa pakettiin jotakin hiukan erikoisempaakin.

3 kommenttia:

  1. Kauniit paketit noista saat ja käsivoiteita tarvitsee aina, joten tarpeellisia lahjoja ovat.

    VastaaPoista
  2. Hyödyllinen lahja, tykkäisin itsekin :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!