sunnuntai 4. joulukuuta 2022

Vähän huonompaa Essenceä

Essencen ripsiväreillä on pääsääntöisesti todella hyvä maine. Ne ovat toimivia ja edullisia, ja niillä saa aikaan hyvää jälkeä. Tosiaan pikkurahalla. 

Ruokakauppareissulla hankin taas yhden Essencen ripsarin - suurin odotuksin. Tätä LASH Like A Boss -ripsaria en ollutkaan aiemmin kokeillut. 


Tämän ripsivärin pitäisi antaa ripsille volyymia ja pituutta. Harja on tuuhea ja kaareva, ja se tuntuu tuuheudestaan huolimatta helppokäyttöiseltä.


Tulihan sillä näyttävät ripset, tosin taas täytyy todeta, että ripsiharjaa sai käyttää ahkerasti, sillä ripset paakkuuntuivat aika tavalla väriä kerrostettaessa.

Muuten hyvä, mutta minulla ei toden totta ole ollut ikiaikoihin näin karisevaa ripsiväriä! Luulin ensin, että ripsari oli päässyt kaupan hyllyssä kuivumaan, mutta ei, massa oli silti ihan kosteaa, rakenne vaikutti olevan ihan OK. 

Raivostuttavaa. Kaivelin niitä hiukkasia kirvelevistä silmistäni vielä yölläkin.

Taitaa mennä loppu ihan roskikseen, ei tällaista voi käyttää. Murrrr!

Onko joku muukin kokeillut tätä?

2 kommenttia:

  1. Oijoi, kuulostaapa inhottavalta! Mä käytän essenceltä oikeestaan vain sitä vihreää lash princessiä, kun sen oon todennut hyväksi. Muutamaa muutakin oon kokeillut, muttei ne ole toimineet itsellä yhtä hyvin. Tämäkin tulee varmasti kierrettyä kaukaa, tollanen variseminen ei kuulosta kovin houkuttelevalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Lash Princess onkin hyvä, olisi vaan pitänyt palata siihen, mutta kokeilunhalu voitti. Tosi ärsyttävää kun noita karisevia hippuja menee silmiin. Vieläkin ihmettelen, että mahtoikohan tämä ostamani olla joku maanantaikappale?

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!