keskiviikko 7. joulukuuta 2022

Mielenkiintoinen halpisbrändi: Revox B77

Kävin Cittarissa ruokaostoksilla, ja tapani mukaan piti nuohota kosmetiikkaosastokin läpi. Silmiin osui ihan outo brändi nimeltä Revox. Merkiltä oli hyllyssä seerumeita ja ihoöljyjä joka lähtöön, ja 30 ml:n pullon hinta oli vain 6,15 euroa. Netissä hinta näytti piirun verran kalliimmalta, mutta sekin hinta oli alle 6,50 euroa per pullo.


Edellinen C-vitamiiniseerumini on loppumaisillaan, joten kun huomasin tässä seerumissa olevan hyvän C-vitamiinipitoisuuden (20%), ostin sen. 

Paksua ja kirkasta nestettä tämä on, ja tuoksuallergikoille tiedoksi, että ainakin minun nokkaani tämä on tuoksuton. C-vitamiinin lisäksi se sisältää mm. aloe veraa ja antioksidanttista vihreää teetä. INCI on ilahduttavan lyhyt.

Näköjään firman nettisivuilla on paljon muitakin tuotteita. Muun muassa hiustenhoitotuotteita, jotka on nimetty Revox Plex:iksi. Pullot muistuttavat Olaplexin pulloja 😎.

Katselin myös, että heillä on mm. japanilaisen ihonhoidon tuotesarja, Skin Therapy -tuotesarja (jonka pakkaukset muistuttavat Bio-Oilin pakkausta), BIO-tuotesarja (erilaisia ihoöljyjä) ja Buzz-tuotesarja (hunajaa ja muuta hyvää - tuo puhdistusgeeli kyllä kiinnostaisi) sekä erilaisia retinolituotteita.

Menenpä vielä uudelleen tuonne Cittariin katsomaan.

Netistä tämä firma löytyy tosiaan nimellä Revox B77, ja firman pääpaikka on Bulgarian Sofiassa. Firma mainostaa tuotteitaan eläintestaamattomiksi, ja firma myös noudattaa/suosii vihreää politiikkaa mm. täysin kierrätettävien pakkaustensa kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!