tiistai 26. syyskuuta 2023

2 x Frudia

Frudia on korealainen brändi, jonka tuotteet usein tuoksuvat hedelmäisiltä, tosin nämä kaksi geelivoidetta ovat maltillisempia tuoksun suhteen. Brändin tuotteissa käytetään usein aitoa hedelmää, kuten näissäkin.


Nyt en muista, mistä nämä reilut matkakoot hankin, mutta vahva veikkaus on iHerb, josta saa kokeiluun kaikenlaista pikkurahalla. 

Vihreä purkki on Green Grape Pore Control Cream, eikä se oikeastaan ole edes voide, vaan sorbettimaista geeliä. Siinä on nimensä mukaan vihreää rypäleuutetta (81%) ja kosteuttavina ja pehmentävinä ainesosina mm. glyseriiniä, betaiinia, ureaa ja risiini-, viinirypäleensiemen-, aprikoosinsiemen-, greipinsiemen-, mangonkivi- ja tomaatinsiemenöljyjä. 

Monista sisältämistää öljyistä huolimatta se ei tunnu laisinkaan rasvaiselta, ja soveltuu paremminkin nuoremmalle rasvaiselle iholle kirkastamaan sitä. Minun ihollekin kosteutustehot eivät olleet riittävät.


Violetissa purkissa on Blueberry Hydrating Cream, joka nimensä mukaan sisältää antioksidanttista mustikkaa (77%). Muut ainesosat ovat mm. glyseriini, betaiini, pantenoli, hyaluronihappo, aprikoosinsiemen-, rypäleensiemen-, greipinsiemen-, mangonsiemen-, granaattiomenan siemen- ja tomaatinsiemenöljy, eli jotakuinkin sama lista kuin tuossa toisessa, lukuunottamatta pantenolia ja granaattiomenansiemenöljyä.

Tämäkin on hyvin geelimäistä ja uppoaa ihoon hyvin.Äkkiä katsomalla siinä on kuitenkin silikoneja enemmän kuin tuossa vihreän purkin geelissä, joten se tekee ihoon hyvin silkoisen pinnan.

En kyllä sanoisi, että tässäkään olisivat kosteutustehot mitään mahtiluokkaa, mutta meikin alla se menee hyvin.

Oletko kokeillut näitä?

2 kommenttia:

  1. Mie kokeilin näytteestä tuota vihreää, en tykännyt :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näistä kahdesta just tuo vihreä oli mun mielestä se huonompi :(

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!