lauantai 23. syyskuuta 2023

Pieni tilaus Notinolle

Notino toimittaa Suomeenkin aika nopeasti, mutta täällä se vasta onkin vikkelä toimitus, eikä Notino ole ainoa postimyyntifirma, jolla toimitukset tulevat näin nopeasti. Tilasin siis edellisenä päivänä ja paketti tuotiin heti seuraavana. Katsotaanpas, mitä paketissa oli.


Itse asiassa olisin tarvinnut vain tuon kasvoveden, mutta ainahan sitä tulee ostettua muutakin, kuten nuo ylhäällä olevat Tesori d'Orienten ihanat tuoksut, jotka menevät pukinkonttiin jouluna. Ihastuin sarjan Byzantium-tuoksuiseen suihkusaippuaan niin, että ostin sarjan tuoksut nimeltä tietty Byzantium, Persian Dream ja White Musk

Linkit vievät Fragrantican sivuille. Näistä kaksi ensimmäistä ovat ns. unisex-tuoksuja, viimeinen naisten tuoksu, mutta jännä lukea, että juuri tuota viimeistä Fragranticassa arvioidaan eniten unisex-tuoksuksi. Ovat hintaansa nähden hyviä ostoksia, ja olen varma, että saajat, jotka ovat tuoksujen suurkuluttajia, arvostavat näitä. Hyviä arkituoksuja.

Kasvovesi on l'Orealin Revitalift 5% Pure Glycolic Acid Peeling Toner. Glykolihapon pitäisi sopia tällaiselle ikääntyvälle iholle, koska se myös kosteuttaa. 

Glykolihapon määrä on tässä tosin aika alhainen, saisi olla korkeampikin. Huomasin myös, että tässä on salisyylihappoa, mikä ei ole ehkä niin hyvä asia kuivemmansorttiselle iholla, mutta kokeillaan.

Sorruin myös puolalaisen Eveline Cosmeticsin Youth Activator 12% Vitamin Serum Injection -seerumiin. Aika vähän tässäkin on aktiiviainetta. Tosin vaikuttava pitoisuus on määritelty 10-20% sisälle, mutta kokeillaan, kokeillaan. Postausta tulossa tästä erikseen.



Ostoskoriin sujahti myös I 💜 Revolution -merkkinen luomiväripaletti. En pahemmin käytä luomivärejä, mutta tässä oli niin herkulliset sävyt, ja se oli alennuksessa... 

Muttamutta...saatuani sen huomasin, ettei siinä ole mattaisia häivytyssävyjä, vaan kaikki napit ovat enemmän tai vähemmän helmiäisiä. Joten tämä lähtee myös pukinkonttiin ilahduttamaan jotakuta. En siis ala edes swatchailla sitä.

Niin ja paletin nimi on Marble Rose Gold.

EDIT: Hupsan, yksi huulipuna oli unohtua tästä postauksesta (ja unohtuikin tuosta yhteiskuvasta). Olen etsinyt juuri tätä sävyä. Puna on Eveline Cosmeticsin Aqua Platinum ja sävy on numero 478. Tykkään.





Mitä pidit ostoksista?

*****
Ai niin...viikonlopun ratoksi vielä yksi vitsi, jolle olen hiukan hörötellyt tänään:

Mitä kannattaa tehdä, jos fyysinen kunto heikkenee?

Kadota. Uutisissakin aina kerrotaan, että kadonnut huonokuntoinen vanhus löytyi hyväkuntoisena.

4 kommenttia:

  1. Naureskelin luvattoman paljon tuolle loppukevennykselle :D en ole ajatellutkaan koskaan otsikoita noin ja tästä edespäin en voi olla muistamatta tätä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä hyvä! Naureskelin sille tässä siivouksen lomassa tänään :D

      Poista
  2. Aivan upeat sävyt tossa luomiväripaletissa, mutta mattasävyjen puute olisi mullekin todella iso miinus. Joskus 10 vuotta sitten mua ei olisi haitannut meikata pelkillä hohtavilla/shimmerisillä sävyillä, mutta nykyään en kyllä silmämeikkiä osaisi tehdä ilman mattasävyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin minun roikkuvat luomeni tarvitsevat ne mattasävyt, ja mielelläni soisin niiden löytyvän samasta paletista. Liikkuvalle luomelle voi laittaa helmiäistä, mutta helmiäissävyjä ei oikein voi käyttää varjostuksiin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!