tiistai 10. syyskuuta 2024

Skin1004 Madagascar Centella Probio-Cica Intensive Ampoule

Ostin tämän korealaisen seerumin aiemmin tänä vuonna Yepposta Suomesta. Olin pyytänyt myyjää esittelemään tehohoitoseerumeita nimenomaan yökäyttöön.


Korealaiseen tapaan pullon koko on suuri. Seerumi sisältää nimensä mukaisesti mm. runsaasti fermentoitua rohtosammakonputkiuutetta (Centella asiatica), glyseriiniä, niasiiniamidia, arginiinia, hydrogenoitua lesitiiniä, kosteuttavaa betaiinia, allantoiinia ja pantenolia, adenosiinia, makadamiaöljyä, natriumhyaluronaattia, keramideja, madecassosidejä ja polyglutamiinihappoa.

Kuulostaa siis hyvin kosteuttavalta. Itse tuote on sameanvalkoista ja hieman paksuhkon geelimäistä ja imeytyy hyvin ihoon. Se häviää sinne vähän liiankin hyvin.

En malta olla vertaamatta Numbuzinin vastaavaan yöseerumiin, joka jättää ihon pinnan paljon kosteutetumman tuntuiseksi. Jopa niin kopsteutetuksi, ettei sen päälle tarvitse aina välttämättä edes vetää kosteusvoidetta.

Tämän Skin1004:n seerumin sanotaan rauhoittavan ja syväkosteuttavan ihoa ja estävän epäpuhtauksia tasapainottamalla rasvaistakin ihoa. Silti myyjän mukaan tämä tuotelinja on aikuisemmalle iholle tarkoitettu.

En minä väitä, että tämä seerumi huono olisi. Ellei olisi tuota Numbuzinin tuotetta vertailukohteena, voisin olla siihen ihan tyytyväinenkin. Mutta nyt ajattelen, että saman rahan olisi voinut sijoittaa uuteen pullolliseen tuota Numbuzinin seerumia.

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea sun kommentit tästä. Olen monta kertaa meinannut tilata, mut jostain syystä tää on aina verkkokaupoista loppu ja kun tulee lisää, se loppuu heti uudestaan ennen kuin ehdin tilaamaan. On alkanut kiinnostamaan, että onko oikeasti noin hyvä. :D Eli ehkä voin sun kommenttien puolesta jättää tän seerumin vielä hautumaan, ehkä tosin talviaika voisi olla paras tälle, jos on noin kosteuttava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kyllä neuvoisin sijoittamaan ennemmin tuohon Numbuzinin seerumiin, esim. Yeppo myy niitäkin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!