torstai 5. syyskuuta 2024

Vähän mainostusta

Tänään tulee hiukan tynkäpostaus, sillä hajotin läppärini ja loppupäivä/ilta sitten menikin uutta ostaessa ja asentaessa. Vaikka onhan Applen läppäri helpompi asennella kuin joku muu, mutta hemmetin moneen paikkaan noita salasanoja tarvitaankin. Huomiselle jäi vain Microsoftin Office -paketin asennus ja salasanojen palauttaminen.

Mutta asiaan: eli siihen mainokseen (josta en tienaa mitään). Kuka on kuullut Suomessa Scandy-nimisestä suomalaisesta kosmetiikkabrändistä? En ainakaan minä... Scandy - viittaako johonkin pohjoismaalaiseen, vai s-niinkuin suomalainen candy eli karkki?

Nyt sitä kuulemma ollaan lanseeraamassa Müllerin kemppariketjussa. Alla hiukan tietoa siitä ja mainoskuvatkin ovat tältä brändiltä lainattuja.


Müller lanseeraa tällä viikolla yli 400 liikkeessä ja onlinessa Suomalaisen brändin SCANDYN - mikä on suunniteltu yhdessä nuorien kanssa - Karkintuoksuista luonnonkosmetiikkaa.
❤ 97-100% luonnon raaka-aineista, purkit silti mega värikkäitä ja raikkaita
❤ Valmistettu Suomessa, eco-sertifioiduilla tehtaalla Loviisassa, ja erikoistuotteet maskit & finnilaastarit Koreassa.
❤ Suunniteltu nuorelle ja herkälle iholle: Vahvistamaan ihon suojamuuria, puhdistamaan hellävaraisesti ja korostamaan ihon omaa heleyttä. No Baddies!
❤ Reseptiikassa ollut mukana pohjoismaiden yksi parhaista luonnonkosmetiikka kemisteistä: Jaana Ailus
❤ Jokainen tuote tuoksuu myös nimensä mukaan erilaisille suosikkikarkeille - kuten Hubba Bubba, Cola, Kinuski jne
❤ Ihania raaka-aineita kuten auringonkukansiemenöljyä, mustikka uutetta jne
❤ Hinnat erittäin nuorien lompakolle sopivia, kallein tuote 16,90.
Osa tuotteista löytyy jo täältä: https://www.mueller.de/search/?q=scandy&ms=true


Kuulostaa karkintuoksuineen ihan mieleinkkintoiselta brändiltä#, mutta jos se on nuorelle iholle, niin ei kai ihan sovi minulle... Käyn ehkä kuitenkin. luuraamassa jossain vaiheessa, josko niitä löytyisi paikalliaseta Müllerin lafkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!